To je to što me zanima!

Dejan Lovren prelazi u Dinamo? Doznajemo što je zapravo istina

Svim igračima u ruskoj ligi su zbog devalvacije rublja primanja znatno umanjena, a Večernji list pisao je kako je to htio iskoristiti Dinamo i dovesti Lovrena u svoje redove. Provjerili smo je li to istina
Vidi originalni članak

Zbog sankcija Rusiji zbog agresije na Ukrajinu, a shodno tome i ruskom nogometu, pojavila se priča kako će hrvatski reprezentativac Dejan Lovren (32) napustiti Zenit.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić najavio turnir u Dohi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priča o povratku u Dinamo nije istinita

Fifa i Uefa su zbog sankcija Rusiji omogućile igračima koji igraju u tamošnjim ligama da bez konzekvenci raskinu odnosno suspendiraju svoje ugovore te da izvan prijelaznog roka promijene sredine.

Tu mogućnost je, primjerice, iskoristio povremeni hrvatski reprezentativac Filip Uremović (25). On je suspendirao ugovor s Rubinom te će barem do ljeta biti član engleskog drugoligaša Sheffield Uniteda.

Svim igračima u ruskoj ligi su zbog devalvacije rublja primanja znatno umanjena, a Večernji list pisao je kako je to htio iskoristiti Dinamo i dovesti Lovrena u svoje redove.

Isti izvor navodi kako je Dinamo ponudio Lovrenu 40.000 eura mjesečno, a mi smo s ruskim kolegama provjerili koliko u cijeloj priči ima istine. Ruskim je medijima jedan od čelnih ljudi Zenita neslužbeno potvrdio da špekulacija o povratku Lovrena u Dinamu nije istinita.

Traže ga Englezi

Štoviše, iz kluba neslužbeno kažu da im je i sam Lovren potvrdio da nema istine u tome i da razgovora na temu povratka u hrvatskog prvaka nije bilo.

Lovren je, koliko čujemo i čitamo, bliži povratku u Englesku, gdje je već igrao za Southampton i Liverpool. Dio otočkih medija javlja da je za hrvatskog stopera zagrizao West Ham. Za "čekićare" već nastupa hrvatski veznjak Nikola Vlašić.

Lovrenova budućnost još nije poznata, a on se na Instagramu oglasio zagonetnom objavom.

"Nekad sam gore, nekad dolje. Sve u svemu, to je poanta života, iskusiti obje strane. Na tebi je da ustaneš i kreneš ispočetka", napisao je Lovren uz priloženu fotografiju.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • baba strumpf 26.03.2022.

    Bilo bi najbolje da ne dolazi u Dinamo nike koristi od njega

  • Mr. Spock 26.03.2022.

    Napokon dobre vijesti!!! Onda Franjić više neće primirisati ni stoperu ni beku. A to je fantastično ostvarenje!

  • Brunci1984 25.03.2022.

    Zakonom bi zabranio da se igraci vracaju u klub iz kojeg su otisli. Bar interni zakon u Dinamu. Otisao si, nema vise nazad. Takva politika se uvijek odbije o glavu, ni modrica ne bi vratio. Kad je netko bio pojacanje od povratnika??? Balanan?? Sokota? Gojak? Cop? Mikic??? Sammir?? Sve promasaj do promasaja i sezone za zaborav

Komentiraj...
Vidi sve komentare