To je to što me zanima!

Lovrena su suspendirali na tri utakmice jer je vrijeđao suca?

Lovren je kažnjen zbog isključenja u utakmici protiv Auxerrea u 35. kolu. Skupio je dva žuta do 40. minute, a navodno je vrijeđao suca nakon utakmice (izgubili su 4-0)
Vidi originalni članak

Disciplinska komisija Francuskog nogometnog saveza kaznila je Dejana Lovrena, hrvatskog braniča Lyonove momčadi, suspenzijom od tri utakmice. Za njega je sezona u Le Championnatu završena...

Lovren je kažnjen zbog isključenja u utakmici protiv Auxerrea u 35. kolu. Podsjetimo, do 40. minute utakmice, koju je njegova momčad izgubila 4-0, hrvatski reprezentativac stigao je sakupiti dva žuta kartona, a time i isključenje. Francuski mediji pišu i da je izvrijeđao suca utakmice.

Lovren je propustio gostovanje kod Bresta u prošlom kolu (1-1), a propustit će, potvrđeno je, i nadolazeće utakmice protiv Caena (doma) i Monaca (vani).

Lyon je trećeplasirani klub Le Championnata sa 60 osvojenih bodova. Šest više ima drugoplasirani Marseille, dok je vodeći Lille na 72 boda.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • barca_crofan 20.05.2011.

    dobar je on igrač(odrastao sam s njim),ali ga je ova francuska ubila,točnije novci su ga uništili...od kad ima para previše umišljen,prenapuhan,a sve manje i manje se koncentrira na nogomet(kao što se i može viditi po njegovim utakmicama(čas odigra odličnu utakmicu,pa ga nema 2mjeseca nigdje i tako ispočetka))

  • Japur 20.05.2011.

    o ovom lovranu nikad lijepe rijeci! mamic ga dobro unovcio, svaka cast! xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare