To je to što me zanima!

Del Bosque: Hrvatska je jedna od najboljih momčadi na Euru

Nije to laka skupina, Hrvatska je jedna od najboljih momčadi na Euru. Imaju odlične igrače, ali mi idemo s ciljem da treći puta osvojimo EP, rekao je Del Bosque
Vidi originalni članak

Španjolski izbornik Vincente del Bosque osvrnuo se na skupinu u kojoj se nalazi Španjolska. Del Bosque dobro pamti Slavena Bilića i susret iz 2012. godine kada je Španjolska bila lošija, a svejedno pobijedila 1-0.

- U našoj skupini su Turska i Češka, momčadi koje su izbacile Nizozemsku s Eura. Nije to laka skupina, Hrvatska je jedna od najboljih momčadi na Euru. Imaju odlične igrače, bit će teško, ali mi idemo s ciljem da po treći puta osvojimo europsku krunu - rekao je izbornik Španjolske. 

S druge strane, Fatih Terim je "navikao" na Hrvatsku.

- Pavel Vrba, češki izbornik, rekao mi je da ćemo se vidjeti u Parizu zadnji put kad smo se sreli. O Španjolskoj nije potrebno trošiti riječi. Hrvatska nam je protivnik i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018., a upravo s njima otvaramo Euro. Vjerujem u svoje igrače i mislim da možemo napraviti dobre stvari. Ne bojimo se nikoga, uživat ćemo u nogometu - rekao je dugogodišnji turski izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 14.12.2015.

    ufffff, ali nas ovaj nahvali.... Dali je on gledao zadnje utakmice reprezentacije Hrvatske?

  • Partizan1980 14.12.2015.

    Samo se nadam da neki potomak ustasa nece se sjetiti da obuce neki kukasti kriz i izleti na teren tako pa da nas opet citav svijet smatra neonacistima. Sve drugo je nebitno jer proci skupine svakako necemo.

  • milky93 13.12.2015.

    Budimo realni. Svakih 10 godina prođemo grupu na velikom natjecanju. 1998., 2008., a nakon svakog zdrijeba nas svi hvale kako smo jedni od favorita,jedni od jacih i svaki put se razocaramo i prizemljimo. Al ak sad ne prođemo barrem kao 3.u skupini, onda smo stvarno jadni

Komentiraj...
Vidi sve komentare