To je to što me zanima!

Del Bosque: Nije mi žao što s Hrvatima nismo izbacili Italiju

Nije mi žao što to nismo napravili. To nije dobro za sport. Učinili smo što smo morali, rekao je Vicente del Bosque za Marcu i dodao kako nema favorita u finalu
Vidi originalni članak

Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini četvrto je u kojem su u finalu dvije reprezentacije koje su igrale u istoj grupi. Španjolska i Italija odigrale su 1-1 u skupini C. A 'azzurri' možda ne bi niti došli do finala da su 'furija' i Hrvatska u posljednjem kolu po skupinama odigrale 1-1 ili svaki drugi remi s višim rezultatom.

- Nije mi žao što to nismo napravili. To nije dobro za sport. Učinili smo što smo morali - rekao je Vicente del Bosque za Marcu.

Vjeruje kako su šanse u finalu 50-50 u postocima.

- Oni su četverostruki svjetski prvaci pa zato nema favorita. Šanse su 50-50. Mi ćemo zadržati svoj stil, a isto tako mislim da će i oni igrati kao protiv Njemačke. Okosnica momčadi su Pirlo i Balotelli i u prvoj utakmici su nam stvorili puno problema - zaključio je španjolski izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • willcraft 29.06.2012.

    Za nase izbacivanje treba pitati starka a ne toga celavca,Mi ni nismo htjeli izbaciti talijane oni su nasi susjedi nego vas ,cilj je bio da mi i talijani razigramo u finalu sve je bilo dogovoreno ali nismo znali da platini i UEFA imaju druge planove !! Kako bilo da bilo ja navijam za talijane jer ste dosadni i monotoni !! vi i grci ste proturjecnost nogometa oni igraj antinogomet a vi nogometanje !!!

  • Makaay_Yazhnam 29.06.2012.

    jedinu šansu u tako teškoj skupini sam vidio u tome da zadnju tekmu igramo sa rasterećenim Španjolcima koju su do tada već osigurali 6 bodova i komotno mogu odmarat igrače... al neeee... ovaj debil del boske odluči eksperimentirati sa nekakvim taktikama i s***e cijelu stvar... stavi torresa zadnjih 20 minuta i čovjek odma u dvije tri mrtve šanse... e fala vam puno na takvom pristupu! I sucima isto! Mamu vam svima!

  • GoranLujanovic 29.06.2012.

    Nije ni nama zao,samo nam je zao sto nam je Štark zabranio prolazak u četvrtfinale . Sumnjam da će on suditi finale,prema tome AVANTI ITALIA.(ako se tako kaze).

Komentiraj...
Vidi sve komentare