To je to što me zanima!

Del Bosque: "Priznajem da je ovo vrlo delikatan trenutak..."

Nakon nevjerojatnog poraza od Nizozemske (1-5) u prvom kolu skupine B SP-a, Del Bosque je pozvao na sabranost. Robin van Persie i sam je bio začuđen raspletom
Vidi originalni članak

Izgubili smo. Bili su bolji, moramo priznati da smo počinili puno grešaka. Svjestan sam da je ovo vrlo delikatan trenutak, prva je reakcija španjolskog izbornika Vicentea Del Bosquea nakon "petarde" u mreži Ikera Casillasa na startu Mundijala u Brazilu.

- Bili smo preslabi. Sportaš se ne predaje i traži pobjedu u sljedećoj utakmici - rekao je strateg 'furije' okrenuvši se na sljedeće utakmice; protiv Čilea 18. lipnja i protiv Australije pet dana poslije.

Španjolci su poveli iz penala Xabija Alonsa u 27. minuti, a nakon što je Robin van Persie krajem prvog dijela glavom fantastično pogodio za 1-1, u nastavku je Casillas kapitulirao još četiri puta. Zabijali su mu redom Robben, De Vrij, ponovno Van Persie i još jednom Robben za drugi najveći poraz Španjolske na SP-ima.

- Ovo je nevjerojatno. Svakome od nas ostvario se san. Ne mogu ovo objasniti, držali smo se svih uputa i sada trebamo uživati - rekao je igrač utakmice Robin van Persie neposredno nakon zadnjeg zvižduka suca Nicole Rizzolija.


Idi na 24sata

Komentari 50

  • strmi007 14.06.2014.

    raspad sistema

  • WieJaNein 14.06.2014.

    Kao što je i Mourinho jednom izjavio poraz od 5-0 nije sramota.

  • 22domagoj22 14.06.2014.

    glavni problem u ovoj španjolskoj je to što su u njoj trenutno neki igrači koji žive od stare slave, drugi je problem taj što na ovakvu igru sve više ljudi zna igrati i pobijediti i ako ne naprave idućih godina neke promjene onda bi mogao biti kraj za njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare