To je to što me zanima!

Del Bosque priznao: Hrvatska igra najbolji nogomet u skupini

Bila ovo kurtoazija ili ne, Del Bosque nije daleko od istine. Hrvatska je u prva dva kola posve nadigrala svoje protivnike, gdje je Čehe samo čudo spasilo sigurnog poraza
Vidi originalni članak

Finale skupine D igra se između Španjolske i Hrvatske, a naš izbornik Ante Čačić neće moći računati na svog najvažnijeg igrača, Luku Modrića.

Na situaciju se osvrnuo i španjolski izbornik Vicente del Bosque koji je snažno komplimentirao Vatrenima uoči sutrašnje utakmice u Bordeauxu.

- Hrvatska igra najbolji nogomet u skupini, a mi i dalje ne znamo što je s Modrićem i hoće li igrati - izjavio je izbornik 'furije'.

Bila ovo kurtoazija ili ne, Del Bosque nije daleko od istine. Hrvatska je u prva dva kola posve nadigrala svoje protivnike gdje je Čehe samo čudo spasilo sigurnog poraza. Uostalom, broj upućenih udaraca prema golu protivnika (37) u 180 odigranih minuta najbolje oslikava kvalitetu napadačke igre naše reprezentacije.

- Italija me zabrinjava. Dobri su u obrani i imaju rezultat. Francuska igra kod kuće i pobjeđuje, iako ne igraju dobro. Nijemci su tu. A i Hrvatska je tu. Ne znate ni što vam ždrijeb može donijeti - rekao je Gerard Pique o favoritima Eura te dodao nešto o klupskom kolegi:

- Rakitić i ja nismo razgovarali još. Oni očekuju pobjedu, a ja imam dobar odnos s njim. Dobra su momčad, no ne znam hoće li Modrić igrati.

Sutra od 21 sat na stadionu Bordeauxa igra se utakmica koja će odrediti daljnji put obje reprezentacije, a prema nekim najavama, španjolski bi izbornik trebao odmarati nekoliko važnih prvotimaca. 

 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Exterminator 21.06.2016.

    Njokija **pile jeno kako to da te nema na komentarima ?? Obećao si mi feferone iz Čačka D:-) ....I *eku :-)

  • Exterminator 21.06.2016.

    Njokija **pile jeno kako to da te nema na komentarima ?? Obećao si mi feferone iz Čačka D:-) ....I *eku :-)

  • 21.06.2016.

    teško nam se piše bez Modrića

Komentiraj...
Vidi sve komentare