To je to što me zanima!

Del Bosque: To je posebno, tri naslova sada zvuče nestvarno

Nisam želio biti trener koji ih samo trenira, želio sam ih i naučiti nečemu novome. Želim nastaviti raditi s njima i pripremati ih za nove naslove, rekao je Del Bosque
Vidi originalni članak

Vicente del Bosque (61) preuzeo je klupu španjolske nogometne reprezentacije 2008. godine nakon što su Španjolci osvojili naslov europskog prvaka u Austriji i Švicarskoj. 

I dok su mu mnogi predviđali krah nakon odlaska Luisa Aragonesa, pravi gospodin svjetskog nogometa napravio je upravo suprotno, odveo je Španjolce do dva velika naslova te je tako postao jedini trener u povijesti koji je osvojio svjetski, europski naslov te naslov Lige prvaka!

- Nakon četiri godine rada ovo je jako velik uspjeh i zaista zaslužujemo proslaviti naslov. Za mene je ovo nešto posebno, doista posebno. Vrijeme je da proslavim s igračima i svojom obitelji - rekao je smireno Del Bosque. 

Španjolski izbornik odveo je reprezentaciju do novog naslova nakon što su mu mnogi predbacivali da je prečesto griješio u taktičkoj postavi prije utakmica.

- Osvojiti tri velika naslova za redom je gotovo nemoguće. Čestitam svojim igračima. Nisam želio biti trener koji samo trenira, želio sam ih i naučiti nečemu. Želim nastaviti raditi s njima i pripremati ih za nove naslove u budućnosti - najavio je nove pobjede i naslove Del Bosque.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ZMIJA1 02.07.2012.

    joj što sam ljubomorna na furiju

  • psukan 02.07.2012.

    Del Bosque kod hrvata on nebi imao priliku za ovako nesto zato sto je prestar...ovo je dokaz da ne samo u sportu nego i u obicnome zivot da se treba osloniti na ljuda sa iskustvom i uspjehom taman oni bili tamo nekakvi svjetnici...

  • kiki1984_1 02.07.2012.

    ovaj del bosque je kralj,najveći trener svih vremena,po osvojenim titulama (euro,svjetsko,liga prvaka,prvenstvo,kup itd..)..možete vi pričat šta hoćete,mourinjo,S.A.F,guardiola itd..al ovaj je čudo,pa on igrao na euru bez napadača,halooooooo,glavni napadač igra 15 min po utakmici,to još nitko u povijesti nije radio..kapa dolje majstore!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare