To je to što me zanima!

Del Piero: Nadam se da ću ipak zaigrati na Mundijalu

Del Piero je zadnji je put za reprezentaciju Italije igrao na Europskom prvenstvu 2008. godine u Austriji i Švicarskoj, Italija je došla do četvrtfinala
Vidi originalni članak

Iako nije nosio dres talijanske reprezentacije od Eura 2008. godine, Juventusov 35-godišnji kapetan Alessandro Del Piero priželjkuje poziv izbornika Marcella Lippija za Svjetsko prvenstvo. Juventus je u nedjelju u Torinu pobijedio Genou s 3-2 u 24. kolu Serije A, čime je prekinuo seriju od pet utakmica bez pobjede, a posebno nadahnut bio je baš Del Piero koji je zabio dva gola, za 2-1 i konačnih 3-2. Ovaj potonji iz penala kojeg je i sam izborio.
 - Naravno da se nadam nastupu na Svjetskom prvenstvu. Želja i volja su tu, a kako će se bližiti početak Mundijala, imat ću sve veću želju. Pogotovo ako ću igrati kao protiv Genoe – izjavio je Del Peiro.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Pinturicchio 15.02.2010.

    ako je lippi pametan povest ce ga ima Alex jos puno toga za pokazati , jucer je 2 gola zabio . Autoritet i primjer svim nogometasima italije je na i izvan terena . 90% stvari sto je Lippi osvojio , osvojio je zbog ovog covjeka , ne mora igrati ali nemjerljiv je njegov utjecaj u svlacionici . Grande Alex

  • Marin16 15.02.2010.

    @Bole: Ja s takvim nickom nebi komentirao clanke vezane s legendom kakva je Del Piero

  • Tsubasa Ozora 15.02.2010.

    čovječe pa imaš 100 godina, ti si bio igrač prije 7-10 god, zabijao si kao na traci i asistirao, poslije R.Baggija najbolja druga špica u Italiji i među najboljima u europi.. sada možeš zabiti samo iz penala i iz slobodnjaka, pa ne možeš više pomoći Italiji, nego samo odmoći..

Komentiraj...
Vidi sve komentare