To je to što me zanima!

Del Piero promašio penal pa zabio za tri boda Sydneya

Legendarni talijanski nogometaš Alessandro Del Piero drugu utakmicu zaredom zabio je za Sydney. Ovog puta njegov pogodak donio je njegovoj momčadi tri boda
Vidi originalni članak

U ogledu 3. kola i gradskom derbiju, Sydney FC je u Parramatti, predgrađu Sydneyja, svladao momčad Western Sydney Wanderersa s 1-0 pogotkom Del Piera u 54. minuti. Talijanski napadač, koji će uskoro napuniti 38 godina, imao je sreće, jer je njegov udarac desnom nogom s bijele točke vratar domaće momčadi obranio. Nakon što nije realizirao najstrožu kaznu, Del Piero je zadržao prisebnost. Odbijenu loptu je fino primirio i lijevom nogom je zakucao u mrežu.

Bio je Del Peiro strijelac izvrsnog pogotka iz slobodnog udarca i u prošlom kolu, kada je njegova momčad izgubila kod kuće od Newcastle Jetsa 3-2.

Kruno Lovrek je ove subote igrao za Del Pierov Sydney FC do 61. minute. U domaćoj momčadi je svih 90 minuta odradio Dino Kresinger, dok je Mateo Poljak igrao do 76. minuti. Sydneyju FC je ovo prva pobjeda u trećem nastupu.

U drugoj utakmici dana, Newcastle Jetsi su kod kuće pobijedili Central Coast Marinerse 2-1. Drugi gol za domaćine zabio je 34-godišnji Emile Heskey, bivši napadač engleske reprezentacje. I njemu je, kao i Del Pieru, to bio drugi prvenstveni gol ove sezone.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • njonjo 21.10.2012.

    Vec kad prepisujete izvjestaje naucite se da Parramatta nije predgradje Sydneya nego dio grada.

  • AjsBely Privatno 20.10.2012.

    Wtf 38 godina i šta im radi :D

  • Bianconero113 20.10.2012.

    il capitanoo <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare