To je to što me zanima!

Del Potro operirao unakaženo koljeno: Možda je došao kraj...

'Operacija je prošla veoma dobro. Oporavljam se. Hvala svima na porukama podrške i ohrabrenja', napisao je Juan Martin Del Potro nakon operacije koljena u Barceloni, ali natuknuo je kraj karijere
Vidi originalni članak

Argentinski tenisač Juan Martin Del Potro (30) operiran je u Barceloni. Prije nekoliko mu je dana teško stradala čašica koljena, a liječnici su mu odmah preporučili operaciju kao najbolje rješenje. 

- Operacija je prošla veoma dobro. Oporavljam se. Hvala svima na porukama podrške i ohrabrenja - napisao je popularni Delpo uz sliku na Instagramu na kojoj se vidi potpuno zamotana desna noga. 

Mnogi pratitelji tenisa tu su sliku nazvali najtužnijom u povijesti bijelog sporta. Rijetki su oni koji ne obožavaju ovog simpatičnog Argentinca koji je trebao biti jedan od najvećih, ali cijela mu je karijera bila prošarana teškim ozljedama zbog kojih je više bio po bolnicama nego što je igrao. Tijekom godina dobio je nadimak 'dobroćudni div'.

Šuška se da će Del Potro nakon ove operacije i završiti karijeru, a da ta mogućnost postoji jasno je kazao odmah nakon te ozljede u videoobjavi. 

Del Potrov najveći uspjeh je osvajanje US Opena 2009. godine, a s reprezentacijom je uzeo Davis Cup 2016. u Zagrebu protiv Hrvatske kada je čudesno okrenuo 2-0 vodstvo Marina Čilića i svojoj momčadi osigurao odlučujući peti meč u kojem je Delbonis pomeo Karlovića.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • CarminaBurana 25.06.2019.

    koja tuga, bas mi je zao da ga necemo vise gledati...

  • 23.06.2019.

    Najbolji forehand kojeg je teniski svijet mogao vidjeti.

  • majmaj 23.06.2019.

    Taj je imao forhend toliko silovit da je i nakemijani nadal na zemlji samo mogao gledat za lopticom

Komentiraj...
Vidi sve komentare