To je to što me zanima!

Delije transparent 'Zaustavite rat' dočekali zvižducima i vikali 'Rusi, Srbi, braća zauvijek'...

A košarkaška je Euroliga Final Four dodijelila baš Beogradu. Trebalo se igrati u Berlinu, ali zbog pandemije su šefovi izabrali Srbiju za domaćina. I možda vrate ruske klubove u natjecanje
Vidi originalni članak

Zaustavite rat!

Samo to, te dvije ljudske, miroljubive riječi stajale su na transparentu koji se podizao u svim dvoranama u kojima se igrala košarkaška Euroliga u četvrtak. Pa tako i u Beogradu uoči utakmice Crvene zvezde i Baskonije (86-83).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, Neven Spahija, njegova španjolska momčad, ali i cijela košarkaška Europa još je jednom ostala zgrožena ponašanjem pojedinih divljaka u srpskoj prijestolnici.

Naime, dio navijača Zvezde taj je transparent dočekao zvižducima (!?), a onda krenuo skandirati "Rusi, Srbi, braća zauvijek". Sramotan je to ispad pojedinaca, nakon kojeg će i Euroliga možda razmisliti (ili će je Europa pritisnuti da razmisli) o svom posljednjem potezu da dodijeli domaćinstvo Final Foura Eurolige Beogradu.

Trebalo se igrati u Berlinu, ali su šefovi odlučili da ondje ne bi mogli napuniti dvoranu zbog pandemije i mjera. Beograd im se činio idealan jer Srbija priznaje sve vrste cjepiva, ali mnogi tu vide i preteču odluke da se ruskim klubovima omogući nastavak natjecanja.

CSKA, Unics i Zenit su, naime, suspendirani, dio je stranih igrača otišao kućama, ali tek 21. ožujka Euroliga će odlučiti hoće li definitivno završiti sezonu bez njih. Ili će ih vratiti i u kratkom roku, do predviđenog termina Final Foura između 19. i 21. svibnja, nadoknaditi sve utakmice. Pa ako se i neki od tih klubova plasira, u Beograd je dobrodošao. Nigdje drugdje nije.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • johnny bee 05.03.2022.

    Nekoliko izgrednika vikalo nešto i tu se odmah našli podguzni brečki konjušari da osuđuju.. Baš ti koji su imali jedini logore za decu, i to gle čuda baš srBsku .. Spominjati neke ratove, pa baš taj 90.ih ste vi i hteli.. Dali ste ga dobili, a to nema veze sa ovom temom, niste kurbati.. Iza nas su vam ostali porušeni domovi, infrastruktura, ogromni dugovi, a mi... Mi bismo svakako otišli!Što se final four tiče nema boljeg domaćina u eUropi od Beograda.. To znaju i ti koji su ga dodelili, i tih nekoliko izgrednika to neće promeniti.. A vi? Crknite od muke u tom vašem cirkusu od države.. hrvat nije nacionalnost, hrvat je dijagnoza!

  • 04.03.2022.

    Obavezno promjena domačinstva i razmislit o izbacivanju i braće srba

  • Vladovladić_2 04.03.2022.

    Neka ih nek uživaju, dogoditi će im se kao i Srbima u Krajini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare