To je to što me zanima!

Dennis Rodman nakon Koreje otišao u Vatikan na izbor pape

Želim biti bilo gdje na svijetu gdje sam potreban i širiti poruku ljubavi i mira cijelim svijetom, rekao je Dennis Rodman koji je iznenada otkrio novi smisao života...
Vidi originalni članak

Po mnogima najbolji skakač u povijesti NBA lige, Dennis Rodman, zaputio se u utorak prema Rimu, gdje će u narednih nekoliko dana s nestrpljenjem čekati odabir novoga pape...

Član košarkaške Kuće slavnih odlučio je u posljednje dvije godine postati širitelj mira i ljubavi diljem svijeta, a tog se "posla" ozbiljno prihvatio. Naime, nakon što je nedavno posjetio Sjevernu Koreju, gdje je promovirao košarku i pokušao "otopiti" zaleđene odnose između te azijske zemlje i SAD-a, Rodman se sada odlučio za vjerski pothvat.

- Želim biti bilo gdje na svijetu gdje sam potreban... Želim širiti poruku mira i ljubavi preko cijelog svijeta. Želja mi je upoznati novog papu - poručio je jedan od najkontroverznijih košarkaša svih vremena iz Rima.

Podsjetimo, u utorak popodne započeo je odabir novoga pape, a nakon prvog kruga glasovanja biskupi Vatikana nisu bili dvotrećinski složni u mišljenju tko bi trebao naslijediti Benedikta XVI.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • grgusan 14.03.2013.

    GREATEST!

  • LebronPetrovic 13.03.2013.

    Koliko ima skokova u karijeri, ponaša se kao da je skakao toliko puta u prazan olimpijski bazen na glavu! Jednom riječju legenda !

  • JunFan 13.03.2013.

    Jel mu još uvijek radi onaj crno-bijeli televizor što mu je poklonio pokojni Ševa u Malnarovoj emisiji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare