To je to što me zanima!

'Deontay Wilder i Tyson Fury bi se mogli boriti opet na ljeto'

Wilder je  aktualni prvak koji je 10 puta zaredom obranio naslov, a Fury je kao i Wilder još uvijek neporažen, pa su dečki već osigurali ljetni borilački spektakl za ljubitelje borilačkih vještina...
Vidi originalni članak

Nakon što je svaki ostvario po dvije pobjede od njihovog neodlučenog susreta, Tyson Fury i Deontay Wilder opet će se boriti. Tako će Fury 22. veljače imati priliku uzeti WBC-ov pojas, no mnogi su se pitali što slijedi nakon toga, a ako je vjerovati promotoru Franku Warrenu, bit će to joše jedna borba na ljeto.

- Fury i Wilder vjerojatno će se opet boriti na ljeto, iako ja želim gledati Furyja prvaka Anthonyja Joshue. To bi bila spektakularna borba za britanski boks i siguran sam da bi dvaput napunili Wembley, otkrio je famozne planove u kolumni za Daily Star.

22. VELJAČE Potvrđen je vatreni revanš! Fury na Wildera u Las Vegasu

'Brončani bombarder' je  aktualni prvak koji je 10 puta zaredom obranio naslov, a Fury je kao i Wilder još uvijek neporažen, a uz to ga vjerojatno "peče" sudačka odluka iz prvog susreta kada su mnogi rekli kako je njemu trebala pripasti pobjeda. Čini se da su stoga dečki već osigurali ljetni borilački spektakl u svojim ugovorima koji zasigurno nikoka neće ostaviti ravnodušnim.  

Podsjetimo, njihov prvi meč gledali smo u prosincu 2018. godine i više od godinu dana trebalo je dvojcu i njihovim menadžerima da sklope dogovor. U međuvremenu su obojica odradila po dva meča kao priprema za ono što slijedi, a to je spektakl koji ćemo gledati u Las Vegasu. Prošli meč je proglašen neriješenim i mnogi su smatrali da su suci oštetili Furyja, ali Wilder kaže da će dovršiti ono što je započeo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bonecrusher 05.01.2020.

    Znači, ugovorili su još jedan meč, na ljeto? Onda znači i nisu toliko opterećeni pobjedom. Jer ako netko izgubi, može to popravit na ljeto. Ali onda će morati doći i do 4. meča da bi se konačno utvrdilo tko je bolji. Neka, jer nakon onog što sam vidio protiv Ruiza, Joshua nije na razini ove dvojice. Furija ne može ni nokautirati, a niti pobijediti na poene, dok Wilderove udarce ne može istrpjeti - ma niti jednu-dvije runde. Tu je pokazao veliku rupu, a Wilder ne samo da je i duži i od meksikanca i od Joshue, nego sigurno je da i udara jače od meksikanca, a Joshua niti meksikančeve udarce ne može istrpjeti.

  • GGs2 01.01.2020.

    Ajde molim vas ne prevodite više nadimke, jednostavno napišite kakvi su izvorno i to je to, cuj brončani bombarder strasno..

  • 31.12.2019.

    Ukinite danasnji bok,ovo je posto jedan cirkuz na kojem se obrcu milijarde.Proslo je vrjeme Tajsona, Lewisa i Holefilda

Komentiraj...
Vidi sve komentare