To je to što me zanima!

Derbi Dinama i Hajduka opet sudi Ivan Bebek, tu je i Zebec

HNS je odredio službene osobe za posljednje jesensko kolo 1. HNL. Kao i na Poljudu, najveći hrvatski derbi sudit će Ivan Bebek, dok će još jedno poznato lice s derbija, Mario Zebec
Vidi originalni članak

U prošlom derbiju odradio je lakši trkački trening pa mu je opet dodijeljen derbi. Ivan Bebek bit će glavni sudac na utakmici između Dinama i Hajduka na Maksimiru. 

Posljednje jesensko kolo donosi najveći hrvatski derbi u kojem će skoro sve biti isto, osim stadiona, a nadamo se i rezultata. Bebeku je ovo 13. derbi na kojem je glavni sudac, a prvi je sudio u sezoni 03/04 kad je Hajduk na Poljudu pobijedio rezultatom 3-1.

U remiju na Poljudu glavni je sudac bio Ivan Bebek, njegovi pomoćnici će biti Vladimir Petrović iz Valpova i Miroslav Grgić iz Osijeka. Promjena se dogodila na 'manje bitnim' pozicijama jer je na mjesto četvrtog suca umjesto Patakija došao Zobenica.

Još jedno poznato sudačko lice bit će na derbiju. Mario Zebec neko je vrijeme bio glavni sudac za utakmice Dinama i Hajduka, a sad će biti na funkciji dopunskog, zajedno s Igorom Pajačem. Podsjetimo, posljednji put je najveći hrvatski derbi završio bez golova , a utakmica je bila odigrana 29. rujna na Poljudu. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zera 12.12.2018.

    Zar još netko gleda HNL. Liga gdje ne možeš vidit poluigrača a kamoli igrača.

  • Sandokan Janosik 12.12.2018.

    Treba im dati suca kojeg oni izaberu i prednost od 3 gola................. ako pobjede ovaj Dinamo zaslužuju igranje u Europi iduće godine..........

  • Zmar116 12.12.2018.

    S izborom sudaca se dirigira direktno iz Hercegovine..Sve je to jedna najobićnija lakrdija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare