To je to što me zanima!

Derbi pred 'punim' tribinama: Dinamo je rasprodao ulaznice

Zagrebački će klub novi naslov prvaka nakon nekog vremena proslaviti pred punim tribinama, a kako igraju protiv najljućih rivala Hajduka, motiv za podršku s tribina je još veći
Vidi originalni članak

Nakon što su jedan dio prodali u paketima, Dinamo je objavio kako nema više ulaznica u prodaji za posljednje ovosezonsko kolo HNL-a i derbi protiv Hajduka! Tako će na punom Maksimiru (bez istočne tribine) proslaviti naslov prvaka protiv najljućih rivala.

VALDASOVA DVOJBA Hajduk će u derbiju na Dinamo bez nekih od najjačih aduta?

U manje od sat vremena planule su preostale ulaznice pa će se tako slavlje sa Šubićevca samo nastaviti i na domaćem terenu. Nakon što su 'modri' pobijedili Šibenik (2-0) u prošlom kolu, matematički su osigurali naslov prvaka i 'bili' su ostali bez šansi da u zadnjem kolu na Maksimiru još sudjeluju u utrci za Ligu prvaka.

Očekuje se oo 15 tisuća ljudi, a točnu će brojku još potvrditi iz zagrebačkog kluba. Ante Čačić i Valdas Dambrauskas mogli bi koristiti najjače snage, a vatreno krštenje u najvećem derbiju hrvatskog nogometa imat će jedan mladi sudac. 

Patriku Kolariću tek je 26 godina. U Drugoj HNL sudi od 2019. godine, kalio se na prvoligaškim terenima kao četvrti sudac, a ove sezone je u Prvoj HNL sudio tek dvije utakmice te je debitirao prije mjesec dana. Dijelio je pravdu na susretu Šibenika i Slaven Belupa te Hrvatskog dragovoljca i Gorice. 

Idi na 24sata

Komentari 200

  • MatanGalantar 18.05.2022.

    najveći hrvatski nogometni klub Hajduk, mamac za svakog domaćina, a prćija mora kupovati utakmicu u Šibeniku da se ne bi mafija dovela u situaciju da derbi odlučuje, i naravno mora paket ulaznica po cijeni 1.. pozdravite Zebeca i Pajača

  • Brunci1984 18.05.2022.

    Nadam se da ce torcida dobiti 5 posto ulaznica, znaci 1000, koliko ih i oni daju. Ja bi ih stavio na zapad gore i dole uz kraj, a jug dati na prodaju purgerima

  • MA1007_1 18.05.2022.

    Molim da Dinamo počasti svakog navijača Hajduka sa  jednom  kobasicom, za navijačice  Hajduka  obavezno pripremiti jedan par Zagrebačkih kobasica, nek se vidi i čuje kako je prvak darežljiv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare