To je to što me zanima!

Derbi Svetog Duje ipak će se igrati pred punim Poljudom

Po zaprimanju kazne od jedne domaće utakmice bez gledatelja u zakonskom roku smo izjavili žalbu i još uvijek čekamo odluku Komisije za žalbe, kaže D. Primorac
Vidi originalni članak

Iako je Hajduk krajem prošle sezone kažnjen jednom domaćom utakmicom bez gledatelja, kazna još uvijek nije pravomoćna, pa će se gradski derbi sa Splitom na Poljudu ipak igrati u dostojnom dekoru, pred punim tribinama.

- Po zaprimanju kazne od jedne domaće utakmice bez gledatelja u zakonskom roku smo izjavili žalbu i još uvijek čekamo odluku Komisije za žalbe - kazao je Hajdukov odvjetnik Damir Primorac.

Obzirom da se Komisija za žalbe još uvijek nije sastala, ljubitelji nogometa u Splitu moći će svjedočiti gradskom derbiju.

- Hajdukova žalba je zaprimljena u zakonskom roku, međutim Komisija za žalbe nije je još uvijek razmotrila - rekao nam je povjerenik Prve HNL Josip Brezni, koji ne zna ni kad će se sastati.

- Liga je smanjena, neki članovi ispali su iz Komisije za žalbe i ona mora biti nanovo formirana na slijedećoj sjednici IO. Do tada Hajduk može igrati utakmice na Poljudu pred gledateljima - pojasnio je Brezni.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • poljubitemeudupe 24.07.2012.

    ovaj derbi me podjeća na cibonu i cedevitu. cijeli grad za jedne s tradicijom a na drugoj strani od nikud stvoren klub za koji su samo žužulovi plaćenici i familija igrača

  • jdn 24.07.2012.

    Jadno je što bagra uzme ime jednog sveca da je njegovo ime spominje uz to primitivno nabijanje komada napuhane svinjske mjesine po seoskim livadam širom splita. Zovite to kup maršala tite i jovanke uvijek drage goste grada podno marijana

  • Viktor Budaković 24.07.2012.

    Tako je utakmica na Poljudu bez navijača nije utakmica.Hajduku je utakmica bez navijača kazna, a Dinamu poklon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare