To je to što me zanima!

Derby objavio: Chelsea, mi vam prepuštamo trenera Lamparda!

Chelsea ima dozvolu da pregovara s Lampardom oko posla na Stamford Bridgeu, objavio je Derby. Lampard će s Chelseajem potpisati trogodišnji ugovor, a transfer će biti služben do kraja tjedna
Vidi originalni članak

Pregovori mogu početi! Derby County je dao zeleno svjetlo Chelseaju i klub sa Stamford Bridgea može otvoriti službene pregovore s Frankom Lampardom, svojim legendarnim veznjakom koji bi u novoj sezoni trebao voditi prvu momčad.

Lampard dolazi u Chelsea kao nasljednik Maurizija Sarrija, Talijana koji je otišao nakon samo godinu dana. S obzirom na zabranu kupovanja igrača i činjenicu da su ostali bez glavne zvijezde momčadi Edena Hazarda, pred Chelseajem je sezona puna izazova, ali i sezona savršena za oslanjanje na mlade igrače iz vlastitog pogona.

Ali i mladom treneru koji je uz to i klupska legenda! Lampard je na sebe skrenuo pozornost sjajnim vođenjem Derbyja u prvoj sezoni u klubu. Vodio ih je do doigravanja za Premier ligu gdje su ispali od Aston Ville.

- Derby želi potvrditi da Chelsea ima dozvolu da pregovara s Lampardom oko posla na Stamford Bridgeu. Nadamo se da će se sve riješiti prije početka priprema za novu sezonu - objavili su iz Derbyja na svojoj službenoj stranici.

Chelsea će Debyju za Lamparda isplatiti 4,5 milijuna eura, a dat će mu trogodišnji ugovor. Prve dvije godine Lampard će imati potpuno slobodne ruke u slaganju momčadi. Engleski mediji pišu kako će službeno biti predstavljen do kraja ovoga tjedna.

Lampard će tako biti druga legenda koja se vratila u klub, jer je prije nekoliko dana kao tehnički savjetnik predstavljen Petr Čech. Očekuje se da će im se priključiti i Didier Drogba koji će raditi s napadačima. Kakva ekipa! Ako netko može vratiti Chelsea brzo u borbu za naslove u Engleskoj, onda su to oni.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_432191 26.06.2019.

    Chelsea će imati dobru godinu ja mislim,nije im ni prošla bila loša.svi nešto spominju transfer ban ali to će njima dobro doći.manje će se očekivati od njih a mogli bi se baš zbog transfer bana dobro i uigrati....i da pozitivna stvar što se u klub vraćaju legende....

  • toni805 25.06.2019.

    Ko Zidan,kad dodje postavit ce svakog igraca na svoju poziciju bez mudrolija pa dokle bude islo.. ☺

  • ursus335 25.06.2019.

    Nikakav igrac, a takav ce biti i trener

Komentiraj...
Vidi sve komentare