To je to što me zanima!

Dereku Chisori 'sletjela' je prva kazna: Mora platiti 100.000 $...

Njemački boksački savez kaznio je Britanca Dereka Chisoru s čak 100.000 dolara zbog incidenata koje je prouzročio prije i nakon subotnjeg dvoboja protiv Klička...
Vidi originalni članak

Popularni Del Boy je najprije na službenom vaganju opalio šamarčinu Kličku, potom je neposredno uoči početka meča vodu kojom je ispirao usta ispljunuo na Vitalijeva brata Vladimira, da bi se nakon dvoboja, u kojem je Ukrajinac bio bolji na bodove nakon 12 rundi, sukobio sa sunarodnjakom Davidom Hayeom na konferenciji za novinare.

- Za šamaranje Vitalija Klička Chisoru smo kaznili s 50.000 dolara, za pljuvanje Vladimira Klička s 25.000, baš kao i za sukob s Davidom Hayeom - objasnio je predsjednik BDP-a Thomas Pütz.

Očekuje se da ce kaznu Chisori izreći i Svjetsko boksačko vijeće (WBC), za čiji se pojas u teškoj kategoriji u subotu i vodila borba, a nije isključena ni disciplinska mjera Britanskog boksačkog saveza.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Van Damme 24.02.2012.

    nasli se na konferenciji rodney i del boy

  • medicine 23.02.2012.

    nemam ništa proziv niti crisore(hrabro se borio) niti klička,ali to što je crisora radio je bilo vrlo nisko pogotovo za sportaša...

  • holsten 23.02.2012.

    a gaža mu je 375 tisuca €... izgleda da mu nece bas puno ostat xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare