To je to što me zanima!

Deschamps: Moramo vjerovati u prolaz, imamo još 90 minuta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
"Naravno da nije dobro, ali ne treba ni očajavati. Imali smo nekoliko šansi, ali nismo ih iskoristili. Prvi pogodak Ukajini je dao vjetar u leđa, tada je zaigrala još bolje"
Vidi originalni članak

Nakon prve utakmice dokvalifikacija za SP, Francuska se iz Kijeva vraća s negativnim rezultatom. Ukrajinci su pobijedili 2:0, a izbornik Francuske Didier Deschamps nije zadovoljan rezultatom.

- Naravno da nije dobro, ali ne treba ni očajavati. Imali smo nekoliko šansi, ali nismo ih iskoristili. Prvi pogodak Ukajini je dao vjetar u leđa, tada je zaigrala još bolje - rekao je Deschamps i dodao:

- Ovo nije nikako dobar rezultat za nas. Ali, ostaje nam vjerovati da možemo nadoknaditi propušteno. Imamo još devedeset minuta i ta činjenica da još ništa nije gotovo nas mora držati.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Buster Cro 18.11.2013.

    žao mi je ukrajinaca jer da su dobili i 5:0 francuzi idu na SP jadni ljudi se vesele a nakraju neće pobjediti nogomet...

  • jdn 17.11.2013.

    prosli je put onaj rukometas Andry dao gol pa je sam objasnjavo da je pogrijesio. Ovaj ce pat ako treba i sam Sarkozi utrcati na teren. Ne treba se bojati da nece proci, Rumunji tamo ne trebaju nikome.

  • cimerrr 17.11.2013.

    Ukrajina je jednostavno momcad,a Francuzi hrpa zvjezdi,nece oni tuci Ukrajinu ni u Francuskoj. Osim ako suci ne naprave komediju od utakmice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare