To je to što me zanima!

Deschamps se ne boji Hrvata: Ne želim Švedsku i Portugal

Mogao bih reći da želim izbjeći svakog od protivnika, ali ako dobijemo Švedsku ili Portugal imamo se razloga bojati zbog Ibrahimovića i Ronalda, kaže Deschamps
Vidi originalni članak

U dodatnim kvalifikacijama želim Francusku, hrabro je u ponedjeljak uskliknuo Igor Štimac uoči polaska za posljednji kvalifikacijski okršaj sa Škotskom u Glasgowu.

Izbornikovu želju za teškim protivnikom u doigravanju mnogi su osudili, a Francuska koja će biti druga u skupini, mogla bi završiti kao nenositelj i potencijalni protivnik Hrvatskoj. No u taboru 'tricolora' ne strahuju od Hrvatske, već je izbornik Didier Deschamps imenovao dva protivnika koje ne želi u dodatnim kvalifikacijama.

- Mogao bih reći da želim izbjeći svakog od protivnika, ali ako dobijemo Švedsku ili Portugal imamo se razloga bojati jer imaju veličine poput Zlatana Ibrahimovića i Cristiana Ronalda - rekao je Deschamps i dodao:

- Španjolska sve drži u svojim rukama, ne ovisimo o sebi.

Štimac: Naravno da imam želju za dokvalifikacije - Francusku!

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Buster Cro 16.10.2013.

    čovjek iskren,, što bi se nas bojao,, mi bi trebali sad jednu pripremnu s Marsoniom da vidimo gdje smo (molim bez uvrede brođana )... jer bi i tu stavio X..

  • rt dobre nade 16.10.2013.

    hoce francuze da ima opravdanje

  • bosanac laki 16.10.2013.

    samo šupljoglavi štimac može izjavit da želi francusku,on se kao nikog ne boji,ma ne boji se nas nitko,sad i island moli boga da nas izvuku da odu po prvi put na SP,koga god izvučemo naguzit će nas ko zečeve,najslabiji smo...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare