To je to što me zanima!

Deschamps tvrdi da je Benzema sam odlučio napustiti Mundijal, ovaj mu odgovorio: Ti si klaun

Benzema je nekoliko dana prije početka SP-a u Katru ozlijedio bedro, ali se vratio treninzima i mogao je biti spreman za nokaut fazu Mundijala. Ipak, odlučio se vratiti u Madrid i oprostiti od reprezentacije
Vidi originalni članak

Karim Benzema (35) lani je odigrao najbolju sezonu u karijeri i zasluženo osvojio Zlatnu loptu. Sezonu je trebao okruniti nastupom na Svjetskom prvenstvu u Katru, ali propustio je Mundijal zbog ozljede bedra.

Francuski napadač nije bio dio reprezentacije na SP-u 2018. i nastup u Katru bio mu je ostvarenje sna. Izbornik reprezentacije, Didier Deschamps, rekao je da je Benzema sam donio odluku da napusti reprezentaciju usred SP-a, iako je postojala mogućnost da zaigra u nokaut fazi turnira.

- Karim mi je sam rekao da neće biti spreman. Kad se ozlijedio, naš ga je doktor pratio na pregled u kliniku. Karim je proslijedio rezultate nekome u Madridu i tu je dobio još jedno mišljenje. U hotel se vratio oko ponoći i rekao mi je da je gotovo - rekao je Deschamps i dodao...

- Našli smo se u njegovoj sobi s našim doktorom koji nam je dao nalaz. Karim je bio tužan jer je ovo Svjetsko prvenstvu njemu puno značilo. Zajedno smo bili još 20 minuta, a kad sam odlazio rekao sam mu da nema žurbe i da organizira svoj povratak s menadžerom. Kad sam se probudio njega više nije bilo. To je bila njegova odluka, neću vam reći drugačije, razumijem ju i poštujem.

Deschampsu je stigao odgovor od Benzeme, koji je objavio na Instagramu screenshot izbornikovog citata uz opis "kako se usuđuješ" i naljepnicu klauna.

Benzema se u međuvremenu oprostio od 'Tricolora'. Dan nakon poraza Francuske u finalu od Argentine objavio je da više neće igrati za reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • slavonac493 11.03.2023.

    Jako nas to zanima. Piši i sutra na istu temu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare