To je to što me zanima!

Desetkovani Hajduk na Slaven Belupo ide jedino po - pobjedu

Nižić i Savvas su ozlijeđeni, Kožulj i Teklić imaju kartone, Said je u drugoj momčadi, a od ranije su ozlijeđeni Juranović, Carbonieri i Futacs. Veliki je broj izostanaka, poručio je trener Hajduka Joan Carrillo
Vidi originalni članak

Sretan rođendan Torcidi, kazao je trener Joan Carrillo na hrvatskom jeziku, a onda najavio da će unatoč velikom broju izostanaka u Koprivnici protiv Slaven Belupa tražiti pobjedu.

- Nižić i Savvas su ozlijeđeni, Kožulj i Teklić imaju kartone, Said je u drugoj momčadi, a od ranije su ozlijeđeni Juranović, Carbonieri i Futacs. Veliki je broj izostanaka, ali to ne mijenja ništa na stvari. Zanima nas samo pobjeda - najavio je trener Carrillo, koji smatra kako promjena trenera Slavena može bit dodatni motiv za momčad.

- To nije dobra vijest za mene, najprije jer je moj bivši kolega dobio otkaz, a drugi trener će posve sigurno nešto promijeniti. Vidjet ćemo što nas čeka, no jedino što nas zanima je pobjeda - ponovio je Carrillo.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Šmeker 28.10.2017.

    Teško će hajduk pobijediti ukoprivnici jer slaven protiv "velikih" jako dobro igra.

  • Dragan KataGomercic 28.10.2017.

    sretan rodjendan torcidi samo onima koji imaju karakter i vole svoju zemlju

  • mihic82 28.10.2017.

    Jel ima kakovih sankcija za Ercega nakon psovanja prema publici u Sibeniku, jel sudac možda dobio negativne ocjene zbog prestrogog crvenog kartona. Nema isječaka i seciranje detalja kao kad igra Dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare