To je to što me zanima!

Dex: I u idućim utakmicama moramo nastaviti ovakvu igru

Za nas je bio ključan powerplay gol. On je napravio razliku, a i Mark Dekanich je igrao jako dobro, naročito u posljednjoj trećini, rekao je trener 'medvjeda' French
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka napravili su sinoć sjajan posao u Moskvi svladavši trofejni CSKA 3-1 kojeg su preskočili na ljestvici. Svaka pobjeda do kraja regularnog dijela bit će važna zbog dobrog ždrijeba u doigravanju, a sljedeća utakmica je protiv praškog Leva u nedjelju.

Zadovoljan pobjedom je bio trener Mark French.

- Obje su momčadi igrale dobro, a intenzitet igre je bio kao u playoff utakmici što je normalno s obzirom da su preostale još dvije utakmice do doigravanja. Za nas je bio ključan powerplay gol. On je napravio razliku, a i Mark Dekanich je igrao jako dobro, naročito u posljednjoj trećini u kojoj se potrudio da CSKA ne izjednači - rekao je French.

Mark Dekanich nije dopustio ruskoj momčadi da pronađe put do mreže.

- Dečki su igrali odlično ispred mene. Osigurali su mi dobru preglednost leda zbog čega mi je bilo lakše braniti. Uvijek je lijepo dobiti utakmicu, pogotovo u ovo vrijeme kada nam na vrata kuca doigravanje - rekao je Medveščakov golman i dodao:

- Ovakvu igru moramo nastaviti i u idućim utakmicama, počevši od Leva koji nam slijedi u nedjelju.

Dexov nastup nahvalio je i strijelac prvog gola 'medvjeda' Matt Ellison.

- Odigrali smo jako dobro i iskoristili smo prilike koje su nam se ukazale. Dex je igrao odlično, imao je fantastičnih obrana i pomogao nam je pobijediti. Ovo je velika pobjeda za nas i moramo tako nastaviti u idućim susretima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • strmi007 01.03.2014.

    tao treba

  • sime juric 01.03.2014.

    Samo vi nastavite i donosite veselje u ovu našu tužnu svakodnevnicu. Pravi ste medvjedi dobrice:)))

  • Longplay 01.03.2014.

    Dex protiv cska najzaslužniji za pobjedu,obranio 36 od 37 udaraca.Medvešćaku ostaju dvije tekme do kraja i svakako bi bilo dobro izbjeći 7 mjesto koje donosi ska,dok bi kao 6 igrali vjerovatno protiv leva koji nije lak protivnik ali bi izbjegli dugo putovanje u Rusiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare