To je to što me zanima!

DFB iznenađenja Werder i Bayer ispali, prošla Borussija

U Njemačkoj je natjecanje DFB Pokal priredilo iznenađenje. Hrvati su bili među strijelcima, ali ne u svim momčadima. Iz natjecanje su ispali Werder i Leverkusen
Vidi originalni članak

U subotu su natjecanje u DFB Pokalu, već nakon prve utakmice, završile dvije ugledne njemačke nogometne momčadi. Riječ je o bremenskom Werderu, te Bayeru iz Leverkusena.

Njemački trećeligaš Heidenheim je pobijedio Werder s 2-1, a okrenuli su utakmicu u drugom dijelu i to unutar samo šezdeset sekundi. U 57. i 58. minuti su golove za veliko slavlje domaćina postigli Sauter i Schnatterer.

Bayerovo posrtanje je izgledalo nevjerojatno budući da su do 68. minuti vodili s 3-0 kod drugoligaša Dynama u Dresdenu. No, u posljednjih dvadesetak minuta su primili tri pogotka (Schuppan i dva puta Koch), a u produžecima je Schuppan u 117. minuti postigao novi gol za 4-3, vrijedan velike domaće pobjede i prolaza dalje.

Aktualni prvak, dortmundska Borussija, nije bila niti blizu takve sudbine. Oni su bez problema slavili kod trećeligaša Sandhausena s 3-0. Pogotke su postigli Lewandowski (10. i 90. minuta), te Kagawa u 56. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Sodom 31.07.2011.

    Dynamo Dresden, drago mi sto su prosli dalje, al zal ostaje sto su izbacili Leverkusen, bolja uvertira bi bila su izbacili Bayern, ali i to ce doci na svoje. Neznam sta se treba desiti da se ovaj velikan vrati u prvu ligu. Kruzi prica da ih ne zele u Bundesligi, i to "sve" zbog navijaca (okoreli neonacisti).

  • Neymar11 31.07.2011.

    Bayern ili Borrusia D. bi mogli ovo natjecanje osvojiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare