To je to što me zanima!

Di Canio u noći provalio u svoj bivši ured i ukrao slike sa zida

Talijanski trener pod okriljem noći je ušao u urede svog bivšeg kluba Swindona kako bi pokupio svoje stvari. No između ostalog pokupio je i fotografije u vlasništvu kluba
Vidi originalni članak

Iako je u trećeligašu Swindonu dao otkaz prije samo četiri dana, Paolo Di Canio u četvrtak je ulovljen kako se ušuljao u urede svog sada već bivšeg kluba. Talijanski stručnjak provalio je u urede gradskog stadiona zajedno sa svoja tri suradnika kako bi pokupio svoje stvari, no Paolo je pokrao i fotografije sa zidova koje su u klupskom vlasništvu. Sve su snimile nadzorne kamere.

- Čak i za njegove standarde ovo je previše. Kamere su snimile Paola i tri njegova pomoćnika kako se šuljaju po uredima malo prije jedan sat u četvrtak ujutro. Uzeli su sve što im se našlo na putu u uredima. Pokupili su čak i fotografije sa zidova - rekao je Sunu neimenovani izvor iz kluba.

Talijan je iz Swindon Towna otišao zbog neslaganja s upravom koja je prodala jednog od najboljih igrača, Matta Ritchieja. Swindon je trenutačno vodeća momčad u League One, no borbu za Championship će nastaviti bez Di Canija i njegovih suradnika.

- Vrata su bila zaštićena šiframa koje je imao i Paolo s obzirom da je do nedavno bio prvi čovjek struke u klubu. No sada smo promijenili lozinke. Trebao je samo pitati ako je želio pokupiti svoje stvari - rekao je izvor iz kluba potvrdivši kako su u noćnoj akciji s ekscentričnim Talijanom bili i njegov bivši pomoćnik Fabricio Piccareta, bivši trener golmana Domenico Doardo te maser Giulio Viscardi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • WOMANIZER 23.02.2013.

    nije pitao sanadera kako da to uspješno izede pa su ga odmah prokužili, a dobro, na greškama se uči! :P

  • mučkođubre2 23.02.2013.

    lol

  • ZIBEL BOY 1982 22.02.2013.

    NAJVEĆI MUDONJA OD SVIH TRENERA NA PLANETI...A TAKAV JE BIO I KAO IGRAČ

Komentiraj...
Vidi sve komentare