To je to što me zanima!

Di Maria će protiv Racinga prvi put igrati za Real u '12. godini

Mogao je Angel igrati i u prošlome kolu protiv Levantea, ali sam odlučio da je bolje odmoriti ga još nekoliko dana i pustiti ga da se u potpunosti oporavi, rekao je Jose
Vidi originalni članak

Lideru španjolskog nogometnog prvenstva, Real Madridu, će se u susretu 24. kola protiv Rancing Santandera u sastav vratiti, nakon više od mjesec dana izostanka, argentinski virtuoz Angel Di Maria.

- Mogao je igrati i u prošlome kolu protiv Levantea, ali sam odlučio da je bolje odmoriti ga još nekoliko dana i pustiti ga da se u potpunosti oporavi i fizički spremi za natjecateljske utakmice – rekao je trener "kraljevskog kluba" Jose Mourinho.

Argentinac je vitalan dio madridske momčadi ove sezone s čak 13 asistencija u Primeri.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • marshall law 18.02.2012.

    Dečko me stvarno iznenadio,brz je,tehnika,probija bok ko od šale,ma kraljina je.

  • raul_capitan 18.02.2012.

    meni je di maria jako drag igrač,ali žao mi je što će sada puno manje prilika dobijati po meni sjajan Callejon

  • hajduk11 17.02.2012.

    Di Maria je definitivno najbolji i jedan od najpotplaćenijih igrača u Realu. Zna probiti bok, ima brzinu dribling, zna zabiti gol. Ne zabija 40-ak golova kao Ronaldo ali to je Ronaldu životna misija. Ronaldo više igra za sebe, pun je bezpotrebnih driblinga i ne zna zabiti gol iz slobodnog udarca. Ne znam kada je zadnji put zabio ali uspije mu jednom od 20-ak puta. Di Maria im je nedostajao protiv Barcelone i sada kada ga imaju mogu se nadati osvajanju oba trofeja. Samo da opet ne dobije nekakvu ozljedu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare