To je to što me zanima!

Di Maria o odnosu sa Icardijem: Joj, uvijek isto s****e o tome

Nakon problema sa suigračima u talijanskoj ligi, po medijima se pisalo da ništa sretniji nije niti u Francuskoj gdje je navodno imao nesuglasice s Angelom Di Mariom. Međutim, Argentinac je to demantirao...
Vidi originalni članak

Mauro Icardi je na posudbi u francuskom PSG-u, no odlazak iz Serije A nije smanjio zanimanje medija za njim i njegovim životom. Naime, oduvijek kontroverzan, često si je sam prizivao probleme kako na terenu i unutar klubova, tako i izvan njega. 

Nakon problema sa suigračima u talijanskoj ligi, po medijima se pisalo da ništa sretniji nije niti u Francuskoj gdje je navodno imao nesuglasice s Angelom Di Mariom. Međutim, argentinski nogometaš je odbacio sve navode da je u lošim odnosima sa sunarodnjakom.

- Icardi se dobro uklopio u PSG-u. Navodi o našem odnosu me često nasmiju, ali s druge strane nije mi drago čuti ih - rekao je Di Maria i nastavio:

- Takva ogovaranja stvaraju od mene lošeg čovjeka, a ustvari je potpuno drugačije. Mediji uvijek pišu isto sr**e. Ništa od toga nije istina - potvrdio je Argentinac.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 06.10.2019.

    Icardia ce unistiti ta njegova starleta.

  • 06.10.2019.

    budi se icardi zadnje dve tekme po 1 gol

  • čoviksjuga 06.10.2019.

    PSG ove godine će biti jako opasan u LP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare