To je to što me zanima!

Di Maria odbrusio navijačima: Kriv je Van Gaal, nisam htio ići

Bilo je teško od prve minute, ali sam znao da će se ovo desiti. Ipak, nikad nisam pričao loše o navijačima Manchester Uniteda ili bilo kome u klubu, rekao je Di Maria koji je u Unitedu igrao sezone 2014./15.
Vidi originalni članak

Angel Di Maria dvaput je asistirao u pobjedi PSG-a 2-0 nad Manchester Unitedom, a navijači s Old Trafforda pristojno su izviždali svog bivšeg igrača.

MAN UNITED - PSG 0-2 Mogu i bez Neymara i Cavanija: Parižani šokirali Old Trafford...

Ipak, Argentinac ne razumije zašto je to tako:

- Odj*bi - vikali su mu navijači, a on je njima uzvratio istim riječima... I nagnuo bocu piva s kojom su ga gađali!

NJIHOV BIVŠI IGRAČ Navijači Uniteda bacili pivu na Di Mariu, on nazdravio pobjedi

- Bilo je teško od prve minute, ali sam znao da će se ovo desiti. Ipak, nikad nisam pričao loše o navijačima Manchester Uniteda ili bilo kome u klubu osim o Van Gaalu koji me i potjerao. Samo sam s njim imao problem i mislim da nisam zaslužio da me ovako dočekaju - rekao je Di Maria za francuske medije, no kako prenosi Mirror, Argentinac bi mogao biti u problemu...

Uefa pravilnikom zabranjuje provociranje protivničkih navijača, a njegove riječi upućene obožavateljima crvenih vragova zasigurno krše to pravilo pa je tako moguće da bi 30-godišnjak mogao propustiti uzvratnu utakmicu u Parizu 6. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nikopolidis_71 13.02.2019.

    Nisi ti trebao ic ni iz Reala, al sta ces kad je James ljepsi od tebe i prodat ce vise dresova od tebe pa te perez lagano odje

Komentiraj...
Vidi sve komentare