To je to što me zanima!

Di Matteo: Imali smo sreće, ne želim danas pričati ostajem li

Didier je bio nevjerojatan za ovaj klub sve ove godine. Najprije je zabio prekrasan gol koji nas je ostavio u igri, a onda još i penal za pobjedu, pohvalio je Drogbu Talijan
Vidi originalni članak

Bayern je odigrao odličnu utakmicu. No, kad su penali u pitanju, sami znate da se radi o lutriji. Danas smo mi bili malo sretniji od Bayerna, iskreno je priznao Di Matteo.

Talijanski stručnjak preporodio je Chelsea u samo par mjeseci i odveo ga do trofeja.

- Ova skupina igrača ima veliko srce, strast i želju i upravo zbog toga smo i osvojili naslov prvaka. 

Za razliku od njegova prethodnika, Di Matteo je na travnjak vratio iskusne igrače poput Drogbe, Lamparda, Colea...

- Nakon što su zabili gol nije nam ostalo puno vremena za preokret, no u utakmicama poput ove morate imati igrače koji su dorasli izazovu. 

Na kraju se osvrnuo na heroja Drogbu.

- Didier je bio nevjerojatan za ovaj klub sve ove godine. Najprije je zabio prekrasan gol koji nas je ostavio u igri, a onda još i penal za pobjedu - rekao je Di Matteo i za kraj dodao:

- Ne želim večeras pričati o svojoj budućnosti.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • the.king 20.05.2012.

    Drogba igrač utakmice jer je izborio produžetke,ali po meni je Čeh. Od 6 penala 2 je obranio, a kod ostalih je uvijek bio na lopti.Olić je još i dobro pucao al ga je pročitao,Robben i Schweinsteiger užas.A društvu iz Bayerna bi trebali pustit video kako se pucaju penali (Lampard,Luiz)Zalet, visoko i jako kad golman poput Neuera ne vidi udarac.

  • Superteška 20.05.2012.

    Na kraju je sve ispalo dobro po njega. Spasili su ga Drogba i Čech. Kasnio je s izmjenama Bernarda i Kaloua najmanje pola sata. Čestite njemu i cijeloj ekipi, čestitke i Bayernu.

  • masterng 20.05.2012.

    svaka čast Chelsea-u. da je netko rekao da će Chelsea osvojit Ligu Prvaka tam negdje u siječnju, veljači, pošteno bi ga ismijali. Bravo Di Matteo, bravo dečki-

Komentiraj...
Vidi sve komentare