To je to što me zanima!

Di Stefano: Real je pokazao viziju dovođenjem Modrića

Ne znam hoće li ovo potpisivanje dati rezultate, no to je druga stvar. Sama njegova realizacija nameće drugi zaključak - za Real ništa nije nemoguće, kaže legenda
Vidi originalni članak

Legendarni nogometaš Real Madrida Alfredo di Stefano u svojoj kolumni u Marci komentirao je dolazak Luke Modrića na Santiago Bernabeuu. 

''Dovesti ovakvog igrača nije lako, a pravi vođe kluba nikad ne odustaju od svog nauma. U tome se ogleda ogromna odgovornost predsjednika Pereza'', piše Di Stefano koji je u Realu igrao od 1953. do 1964.

O tome hoće li Modrić biti pojačanje kaže sljedeće:

''Ne znam hoće li ovo potpisivanje dati rezultate, no to je druga stvar. Sama njegova realizacija nameće drugi zaključak - za Real Madrid ništa nije nemoguće i u tom slučaju ovaj transfer mora biti uzor. No, dovođenje Modrića pokazalo je da klub ima viziju kakvu dugo nisam vidio na Santiago Bernabeuu'', zaključuje 86-godišnji Di Stefano.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • deki87 29.08.2012.

    Mislim da je vizija formacija 4 3 3.Murinjo je lani u pripremama pokušavao da igra u toj formaciji i odustao i vratio 4 2 3 1.U toj formaciji Xabi Alonso igra najbolje,ali mnogi poput Kake,Ozila,Kedire nisu igrali dobro u toj formaciji.Vizija je ta da sada ima duplirane gotovo sve pozicije u timu.Dolazak Modrića mnoge tjera da zaigraju mnogo bolje.To je moje mišljenje možda griješim.

  • Zadar0703 29.08.2012.

    Dedica je osvojio 5 naslova lige prvaka - ZAREDOM

  • Zadar0703 29.08.2012.

    Da Luka zaigra protiv Barce, da namisti veceras 2komada ronaldu, zabije 2komada, i spremi u djep vezni red Barce......opet bi ode bilo debila koji bi rekli da i čorava kokoš naleti tu i tamo na zrno......stoga manje pišite ode, nađite live prijenos realovih utakmica i prst u uvo i uživajte jer napokon imamo našeg čovika u el classicu a to nije mala stvar taman da je fizioterapeut Madrida a ne zamjena za klase poput ozila, khedire itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare