To je to što me zanima!

'Dida' Šime: Vrsaljko je objavio fotografiju s 'Ekipom s kvarta'

Igrač Intera objavio je jednu fotografiju na Instagramu i oduševio je sve sa svojim humorom. Uslikao se Šime s djedom i bakom iz susjedstva koji također koriste štake, te napisao 'ekipa iz kvarta'...
Vidi originalni članak

Šime Vrsaljko kronično je falio Hrvatskoj protiv Mađarske. Dok su na desnom beku igrali Tin Jedvaj i Josip Brekalo, Šime je provodio vrijeme s ekipom u okolici Zadra. 

Vrsaljka je od Svjetskog prvenstva mučilo desno koljeno, a prije nešto više od mjesec dana shvatio je kako druge metode nemaju smisla i odlučio se na operaciju. Oporavak bi trebao trajati oko osam mjeseci, a Šime je to vrijeme iskoristio da posjeti svoj rodni kraj, gdje se oporavlja od ozljede, i napravio 'štaka party'.

Igrač Intera objavio je jednu fotografiju na Instagramu i oduševio je sve sa svojim humorom. Uslikao se Šime s djedom i bakom iz susjedstva koji također koriste štake, te napisao 'ekipa iz kvarta'. 

Osim ekipu iz kvarta, Vrsaljko je razveselio i suigrače iz Hrvatske te ih je došao pogledati protiv Azerbajdžana. Posjetio ih je u svlačionici zajedno s Lovrenom koji nije igrao zbog suspenzije, a očito im je donio i sreću jer su Vatreni na kraju pobijedili sa 2-1.

Hrvatski reprezentativac će zbog ozljede propustiti cijele europske kvalifikacije, a oporavak od ozljede trebao bi dočekati u Atletico Madridu jer mu posudba s Interom istječe na kraju lipnja, a izvjesno je da ga Nerazzurri neće otkupiti. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • VOLBEAT 26.03.2019.

    Šime mi je definitivno najsimpatičniji "vatreni"...brz oporavak želim..

  • Orahova1 26.03.2019.

    Vrsaljko je dobar dečko pravi gradski smeker,želim mu što brži oporavak jer nam je jako jako potreban.

  • 25.03.2019.

    naš Šime je veliki šaljivđija i baš drag dečko..poznati "brk" na svog didu:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare