To je to što me zanima!

Drogba je odbio Chelsea: Otići će u klub koji mu najviše plati

Iskusni napadač igra svoju posljednju sezonu u Chelseaju i čini se kako bi vrlo lako Englesku mogao zamijeniti klubom iz neke od nogometno egzotičnih zemalja...
Vidi originalni članak

Didier se u ovim godinama više ne mora nikome dokazivati. Otići će u klub koji mu ponudi najviše novca, otvoreno je rekao menadžer Didiera Drogbe (33), Thierno Seydi.

Iskusni napadač odbio je Chelseajevo jednogodišnje produljenje ugovora te je sada gotovo sigurno da će na ljeto napustiti Stamford Bridge nakon sedam dugih godina. Za bjelokošćanskog napadača zanimanje je pokazao i Milan koji mu je nudio posudbu s pravom otkupa, no Drogba je i to odbio.

-  Chelsea nam je nudio novi ugovor, no to nam ne odgovara. Znamo što želimo, gdje želimo i koje ponude imamo. I Milan se javio, nudili su posudbu, no odmah sam ih odbio. Njihova ponuda ni na trenutak nas nije zanimala. Jednom kad uđete duboko u tridesete razmišljate samo o klubu u kojem ćete moći plaćati svoje račune. Mogla bi to biti Rusija, SAD, Katar ili negdje drugdje u Aziji... Ukratko, svi koji dobro plaćaju - iskren je Drogbin zastupnik.

Chelsea je, dakle, gotova priča, a čini se kako je jedan od razloga i dolazak Andre Villas-Boasa. Neki od bivših Chelseajevih igrača potvrdili su da je svlačionica prepuna egoista koje Portugalac ne može zauzdati pa iz treninga u trening eskaliraju nove svađe.

- U svlačionici sada postoji nekoliko mini klanova. Momčad se raspada, a neki od iskusnijih igrača koji bi mogli sve držati pod nadzorom, imaju osobnih problema. Osjeti se totalna neorganiziranost i čini se da se sve odjednom raspada - potvrdio je Marcel Desailly.

Drogbu je u Chelsea doveo Jose Mourinho 2004. godine za 24 milijuna funti te je od tada zabio 146 golova.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • MaliPrinc_1 30.11.2011.

    mamiću kupuj...hihi

  • DejanRelić 29.11.2011.

    drogba je igračina dođi kod nas u real

  • Blue_is_the_colour 29.11.2011.

    Chelsea je moj najdraži klub, ali imaju najvece supcine u upravi i najgore navijace u povijesti nogometa! Buduci da mi je Drogba najdrazi napadac, dovoljni tesko mi pada cinjenica da ga ova uprava celzija odbacuje ko zadnje smece(a zaboravljaju da im je do dolaska torresa osvajo trofeje i zabijo golove) zbog onog jadnog pedercica torresa,koji nije ni do koljena drogbi,ni po tehnici,ni po udarci,ni po snazi... A ovog vikenda sam potpuno poludio kad su cijelo drugo poluvrijeme navijaci celzija vikali torresovo ime i trazili da udje u igru umjesto drogbe, iako je uz matu bio igrac utakmice... Muka mi je kad vidim u sta se ovaj klub pretvorio i kad vidim kak olos je u njihovoj upravi.odbacuju vjernog igraca,kojemu nije vazan novac(buduci da vecinu daje u humanitarne svrhe) i mijenjaju ga za torresa kojemu su vazne samo pare i nije vjeran nikome(a to je dokazao odlaskom iz liverpoola)! Najbolje bi za Drogbu bilo da ode u LA Galaxy i zaradi pare za mirovinu,buduci da ima i zenu i djecu i nek otpili ove budale! Samo bi htio da prije nego ode zabije jos 5 golova kako bi doso na 4.mjesto najboljih strijelaca Chelseaja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare