To je to što me zanima!

Diego: Ako je Pele Beethoven, ja sam Wood, Richards i Bono!

Rođen sam da igram nogomet, baš kao što je Beethoven bio rođen da stvara glazbu ili Michelangelo da slika, izjavio je Pele, a Maradona je jedva čekao da odgovori
Vidi originalni članak

Argentinski nogometni velikan Diego Maradona, koji kruh trenutno zarađuje kao trener Al Wasla u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gotovo se svaki dan proslavi ponekim “biserom”, a najnoviji je vezan uz omiljenu mu metu...

Maradona je, naime, ponovno okrznuo brazilsku legendu Pelea kojeg i inače “pljucne” kad god stigne. Ovaj mu je put Pele stao na žulj svojom izjavom u intervjuu za web-stranicu FIFA-e.

- Rođen sam da igram nogomet, baš kao što je Beethoven bio rođen da stvara glazbu ili Michelangelo da slika - izjavio je Pele, a Maradona je jedva dočekao priliku da odgovori.

- Ako Pele misli da je nogometni Beethoven, onda sam ja Ron Wood, Keith Richards i Bono jer imam toliko strasti - usporedio se Maradona s rock-zvijezdama.

No, nije brbljavi Argentinac stao na tome, već je krenuo s uvredama na račun Brazilca.

- Kao što sam to rekao i prije, svaki put kad Pele uzme pogrešnu tabletu, izvali neku ludu izjavu. Možda je uzeo jutarnje tablete navečer. Trebao bi paziti na to. Zapravo, bilo bi mu bolje da promijeni liječnika!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Jon_Snow 14.03.2012.

    Maradona je nenadmašan, legenda

  • tomovic66 14.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Frilender 14.03.2012.

    Maradona je spomenuo Wooda i Richardsa zbog droge , ne znam samo zašto Bona. Ha , ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare