To je to što me zanima!

Diego Godin zaplakao i rekao kako na ljeto napušta Atletico

Kapetan španjolskog prvoligaša Atletico Madrida Urugvajac Diego Godin (33) je u ponedjeljak na konferenciji za novinare objavio kako napušta klub na kraju sezone kada mu istekne ugovor.
Vidi originalni članak

Malo sam nervozan. više nego prije utakmice, ali sam pozvao sve vas ovdje  da vam kažem da će ovo biti moji zadnji dani u Atletico Madridu, rekao je 33-godišnji branič Diego Godin 

Godin je u Atletico, za koji je odigrao 387 utakmica i zabio 27 golova, došao iz Villarreala 2010. godine. S Atleticom je 2014. osvojio naslov prvaka Španjolske. Osim tog naslova španjolskog prvaka s Atleticom je osvojio dva naslova pobjednika Europske Lige, jedan Kup kralja, jedan španjolski Superkup i tri UEFA Superkupa, a i dva puta je igrao u finalu Lige prvaka 2014. i 2016. i oba puta izgubio od Reala.

Iako Godin nije otkrio gdje namjerava nastaviti karijeru, španjolski mediji pišu kako je već sve dogovoreno za njegov prelazak u Inter.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Vladek78 07.05.2019.

    toliko žali a odlazi besplatno

  • 07.05.2019.

    Može on još u atm bar 2 sezone i oprosti se od nogometa u atletiku a ne drugi klub što će mu već je stariji neće ga uzeti nitko od velikana liverpool, a barcelona i real neću spominjat a atletiko ima dovoljno kvalitete da osvoji neki trofej cup prvenstvo ili neš u ligi prvaka nemaju sreće u finalima ali da i do guraju do finala opet a da izgubu nije loše finale je finale prošle godine Europa liga i uefa super cup protiv pobjednika lige prvaka real madrida to nije mala stvar osvojit 2 takva trofeja u jednoj sezoni

  • ante216 07.05.2019.

    Ćaća obrane

Komentiraj...
Vidi sve komentare