To je to što me zanima!

Maradona Biserki: "Draženova će genijalnost živjeti vječno"

Španjolski skaut i Marcin bloger Jordi Sampietro opisao je svoj susret s majkom Dražena Petrovića koja mu je otkrila neke stvari iz života košarkaške legende
Vidi originalni članak

Muzej Dražena Petrovića u Zagrebu ovih je dana posjetio i španjolski skaut te bloger Marce Jordi Sampietro. Razgovarao je Jordi s Draženovom majkom Biserkom koja mu je otkrila neke javnosti slabo poznate detalje iz Draženova života.

- Diego Maradona mi je jednom prilikom rekao: 'Ne brinite se, Draženova genijalnost će živjeti vječno' - pričala je Biserka Sampietru držeći dres legendarnog Maradone u rukama.

Jordi je bio oduševljen Draženovim muzejom te u svom blogu s velikim poštovanjem piše o cijeloj obitelji Petrović te karijeri 'košarkaškog Mozarta'.

- Dražen je bio jako pametan i obožavao je brojeve. Da nije bio košarkaš, sigurno bi se posvetio matematici. U tome i leži njegova tajna broja 3 na dresu. Kada je došao u Netse želio je svima dokazati da je najbolji tricaš i statistički je to i uspio - otkrila je Biserka tajnu Draženova broja na dresu Netsa.

Njegova posvećenost treningu u ovih je dvadesetak godina ušla u legendu. Oni koji su ga poznavali, pričaju kako je sate i sate sam provodio u teretanama i dvoranama.

- Prvo pitanje koje je postavio kada bi dolazio u hotel bilo je 'gdje je teretana'. Nakon što je otišao u NBA svakog je dana po sat vremena vozio sobni bicikl kako bi formu doveo na najvišu moguću razinu - otkrila je Draženova majka.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Carobnjak iz Oza 03.06.2013.

    Pakrac! Djokovic je prvenstveno veliki covjek, a onda tek najbolji teniser svijeta...

  • cruz10 03.06.2013.

    briga me šta je bio...bio je ljudina i najbolji sportaš na ovim prostorima svih vremena!!!!! a volio je hrvatsku i dao sve za nju i njenu promociju!!!!!

  • tiki-tiki 03.06.2013.

    kada bi bili svi kao"pakrac"odavno bi se več sve normaliziralo,nisu obični ljudi krivi za ono što su političari učinili,svi smo ljudi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare