To je to što me zanima!

Diego: Ne gledam još utakmice svoje Argentine, ne zanima me

Nisu i dalje niti Lionel Messi niti osobno njegov zet, Sergio Agüero, dovoljan mamac da bi Diega Maradonu natjerali pogledati jednu utakmicu argentinske reprezentacije
Vidi originalni članak

Potvrdio je 51-godišnji trener dubajskog Al-Wasla da nije gledao niti posljednje dvije utakmice reprezentacije koju je vodio na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi prošle godine: kvalifikacijske (SP) oglede protiv Bolivije (1-1 u Buenos Airesu) odnosno Kolumbije (2-1 za "gauče" u Barranquilli).

- Ne gledam niti dalje utakmice argentinske reprezentacije, premda me čini zadovoljnim što su Messi i Agüero svojim golovima donijeli pobjedu. Jednostavno, odlučio sam po odlasku s reprezentativne klupe nakon SP-a zatvoriti tu stranicu svog života. Uspio sam u tome neobično brzo i uspješno – izjavio je jedan od najboljih nogometaša svih vremena u izjavi za sportsku agenciju Telam.

Također se dotaknuo i trogodišnjeg unuka Benjamina, prvog sinčića njegove kćeri Giannine i napadača Manchester Cityja.

- Igram se s njim svo vrijeme kada smo zajedno. Teško je držati njegov ritam, jer traži da se igram s njim bez imalo odmora. Premda ima tri godine, nezaustavljiv je na rukama i na nogama. Nema dvojbe da je sportaš.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ecolozzi 19.11.2011.

    Njake.BBBBBBljak

  • arsenalist 19.11.2011.

    vidi ga...lepi...baš je fotogeničan...

  • GoranJelkić-Bombaš 19.11.2011.

    predobar članak kako originalno,evo i za ovako bezvrjedne članke se plača dobije kapa dolje novinaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare