To je to što me zanima!

Diego Simeone: Zbog Mandže smo još bolji, super se uklopio

U Madridu smo bili kukavice. Kod kuće će biti drugačije. Navijači su iza nas, kaže Massimiliano Allegri uoči Atletica. Simeone hvali igru našeg Marija Mandžukića...
Vidi originalni članak

Atletico Madrid je prvi, Juventus drugi. Ako Atletico večeras u Torinu ne izgubi s dva ili više golova, prolazi u osminu finala kao prvi u skupini A. Juventus će proći dalje s remijem, ali i s porazom ako Olympiacos ne dobije Malmö kod kuće.

- Sve smo bolji. Mandžukić se uklopio u momčad i sad možemo zadržati loptu i stvoriti dosta opasnih situacija pred golom. Juventus igra bolje doma nego u gostima. Bit će to dobra utakmica  - rekao je Diego Simeone.

Juventus ima zastrašujuć niz domaćih pobjeda u prvenstvu, 25 utakmica zaredom. Atletico, od kada ga vodi Diego Simeone, ne zna za poraz protiv Talijana. 

Jedna od glavnih Simeonovih uzdanica u večerašnjoj utakmici bit će Mario Mandžukić, koji je u zadnjih 11 utakmica zabio osam golova za Atletico. Mandžo je Juventusu zabio prije dvije godine u Torinu u 2-0 pobjedi Bayerna.

- U Madridu smo bili kukavice. Kod kuće će biti drugačije. Navijači su iza nas i moramo proći dalje. Bit će to drugačija utakmica nego u Madridu - rekao je trener Juventusa, Massimiliano Allegri uoči susreta u Torinu.

Stara dama je neporažena u zadnjih devet domaćih utakmica u Europi. Juve je izgubio tek jednu od 14 domaćih europskih utakmica na novom stadionu. U 20 prijašnjih susreta sa španjolskim klubovima, talijanska momčad je kod kuće dobila 12 puta, šest puta odigrala neriješeno i tek dvaput izgubila.

Atletico je dobio pet od zadnjih šest gostovanja u Ligi prvaka. Španjolski klub na gostovanjima protiv klubova iz Serije A ima četiri pobjede, remi i četiri poraza.

Liga prvaka, skupina A:

  • Juventus - Atletico Madrid (20.45)
Idi na 24sata

Komentari 106

  • pRoTech 09.12.2014.

    ocekujem na ovoj tekmi manje od 3,5 gola.

  • Wi-free 09.12.2014.

    aj knoro uozbilji se več jednom ovo je postalo fakat jadno od tebe znam da voliš provocirat narod ovakvim izjavama i da se time hraniš aj budi iskren i reci da si pogrješio u vezi manđe jer je čovjek borac puno radi za ekipu a uz to još zabija golove nema veze odakle il iz 5m il 25m gol je gol...

  • BosnaBIH 09.12.2014.

    HAHAHAHAHHA. Daj se udari u glavu. Za tebe je nogomet poceo 2009...

Komentiraj...
Vidi sve komentare