To je to što me zanima!

Diego stao u obranu: Samo idioti omalovažavaju Messija

Nevjerojatno je da kad Messi osvoji Ligu prvaka onda je najveći svih vremena, a kad Argentina ne dobije dvije utakmice, onda je njegova greška, brani Maradona Lea
Vidi originalni članak

U teškim danima koje proživljava Argentina na Copa Americi, a naročito Lionel Messi, javio se i neizostavni glas domaće javnosti Diego Maradona.

'Gauči' nakon dva kola imaju mizerna dva boda, a utakmica protiv Kostarike u ponedjeljak ključna za prolazak u četvrtfinale. Sve osim pobjede, bilo bi ravno katastrofi, a Messiju navijači ne bi mogli oprostiti takav debakl. No, uvijek srčani Diego stao je na loptu i zauzeo se za svog miljenika.

- Navijači Argentine, nesretni zbog loših igara, moraju Messija pustiti na miru - rekao je Maradona za argentinski Ole svjestan pritiska koji zvijezda Barcelone nosi na leđima, kakav je i on sam trpio slavljeničke 1986.

- Ne mogu vjerovati da postoje idioti koji omalovažavaju Messija. On uvijek daje sve za argetinski dres. Razgovarao sam s njim i rekao mu da ne reagira burno na kritike - kaže 'mali zeleni'.

Maradona kao bivši izbornik shvaća kakav pritisak Messi imao, nakon što su 'gauči' podbacili u JAR-u prošle godine nakon velikih očekivanja.

- Nevjerojatno je da kad Messi osvoji Ligu prvaka onda je najveći svih vremena, a kad Argentina ne dobije dvije utakmice, onda je njegova greška.

Izbornik Batista sprema promjene za ključni meč protiv Kostarike. Umjesto Teveza, Lavezzija, Banege i Cambiassa zaigrat će Higuain, Aguero, Gago i Di Maria.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • pilar 11.07.2011.

    ma messi je naj precjenjeniji igrac svih vremena.o tome ko je glavni u barci dovoljno govori cinjenica da su spanjolci svjetski i europski prvaci,a argentina s messijem strepi od kostarice.samo se sjetite sv prvenstva u juznoj africi i mesijevih igara

  • Green Hills 11.07.2011.

    Jedno je igrat s istim suigračima s kojima se godinama uigravaš a drugo u reprezentaciji koja uopće ne igra isto kao Barca i uostalom ne igraš s istim suigračima. Messi je takav tip koji se teško privikava igri koja ne liči na Barcinu. Ali tome nije kriv Messi već trener koji je postavio takvu taktiku i igru koja ne donosi rezultate.

  • madridista 90 11.07.2011.

    messii nemože ništa ako ga netko ne razigrava kao npr. xavi i inesta po meni je najbolji igrač barcelone xavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare