To je to što me zanima!

Diegovu božju naslijedila Adrianova 'careva ruka'

Interov napadač na posudbi u Sao Paolu zabio je dva gola u pobjedi koja je zaustavila sjajan niz Palmeirasa, a prvi je bio vrlo kontroverzan
Vidi originalni članak

Bila je to 'careva ruka', ispalio je Adriano nakon pobjede 2-1 njegova Sao Paola nad Palmeirasom. Momčad Venderleija Luxemburga "žari i pali" brazilskom ligom ove sezone. Povezali su deset pobjeda zaredom, ali onda su naletjeli na Adriana i društvo... Službeno još uvijek Interova napadača u Brazilu su prozvali Car, a u posljednje vrijeme i igra u skladu s nadimkom. Mrežu Palmeirasa prvi je put pogodio u 11. minuti. Pokušao je pucati glavom, ali nije uspio pa se poslužio rukom.
- Okrznuo sam loptu glavom i nisam siguran je li me nakon toga pogodila u ruku. Ali čak i da je, to je u nogometu normalna stvar - rekao je nakon utakmice Adriano. Tu nesigurnost vrlo vjerojatno glumi, ali na njegovu nesreću postoji snimka koja jasno pokazuje da je loptu u mrežu ugurao rukom.
I dok je prvi gol sasvim sigurno neregularan, kod drugoga nema ničega spornoga. Adriano je Marcosa, golmana reprezentacije Brazila na SP-u 2002. drugi put "probio" u 47. minuti, a poraz Palmeirasa samo je u 71. minuti ublažio Alex Mineiro.
Unatoč brojnim "izvannogometnim aktivnostima" nakon svog povratka u Brazil, Adriano je zabio već 14 golova za Sao Paolo. U prvenstvu je zabio 11, a još tri puta pogađao je u natjecanju za Copa Libertadores.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare