To je to što me zanima!

Diletta šetala pred Juveovom klupom, Amerikancu ispale oči

Weston McKennie kratio je vrijeme na klupi za rezerve gledajući u odjevnu kombinaciju talijanske voditeljice. Ivan Jurić zaustavio je Juve i drugi put ove sezone i pomrsio mu planove za naslov
Vidi originalni članak

Juventus se u subotu nije proslavio na gostovanju kod Hellas Verone bivšega hrvatskog reprezentativca Ivana Jurića. Remizirao je 1-1 i tako ostao sedam bodova iza vodeće momčadi Serie A Intera, tri iza Milana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tko zna koliko je dekoncentraciji igrača "stare dame" doprinijela Diletta Leotta, voditeljica postaje DAZN koja plijeni pažnju u svijetu "calcia".

Sudeći prema pogledu Amerikanca Westona McKennieja (22), koji je započeo kao rezerva, nije im bilo lako. Igraču Schalkea na posudbi u jednom je trenutku pogled pobjegao na Dilettu koja je šetala ispred, a kamere su to, naravno, zabilježile.

Cristiano Ronaldo donio je vodstvo Juveu na stadionu Marc Antonio Bentegodi u 49. minuti, a izjednačio je Antonín Barák 13 minuta prije kraja. Jurić je tako i drugi put ove sezone zaustavio branitelja naslova, i u prvom dijelu sezone izvukao je remi u Torinu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • LUKAM10 LEGENDA 01.03.2021.

    Jel bolja ova ili mirta

  • krkanADZ 01.03.2021.

    ja mislio - Nives Celzius ?!?!  :)))))))

  • Mr. Spock 01.03.2021.

    Kad se pogledaju slike prije/poslije operacije vidi se da je posao odrađen na vrhunskoj razini i da pretjerivanje kao kod naših šablonskih plastičarki stvarno nema smisla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare