To je to što me zanima!

Dinamo 11. put! Vožnja na autobusu i pjesma navijača

Igrači Dinama nakon osvojenog naslova provozali su se u čuvenom doubledeckeru i s njegova krova dirigirali cijelim maksimirskim stadionom
Vidi originalni članak

Iz zvučnika je zatreštala Dinamova himna, igrači su krenuli jedan drugom u zagrljaj i veliko slavlje je počelo. Gotovo 30.000 navijača na Maksimiru je uz veliki vatromet slavilo četvrti uzastopni naslov prvaka. Igrači su autobusom na kat bez krova obišli nekoliko krugova po tartan stazi i predvodili navijanje.
- Jedna će Torcida plakati ovu noć..., Košulja plava..., Nebo se plavi - pjevali su za mikrofonom Badelj, Kelava, Lovren, Mandžukić i društvo.
Iako dinamovci baš i ne pjevaju “za pamćenje”, duhoviti je navijač primijetio:
- Ovi bi na Eurosongu prošli bolje od Cukrova!
Slavlje na terenu bilo je samo uvertira za ono što je igrače čekalo do duboko u noć. Od posljednje četiri titule do ovogodišnje su došli najteže.

PET VELIKIH KORAKA DO DINAMOVA JEDANAESTOG NASLOVA

DOLAZAK KRUNE JURČIĆA
Kruno Jurčić stigao je na klupu Dinama početkom ožujka. Od njegova dolaska Dinamo nije izgubio niti jednu utakmicu i trijumfalno je osvojio naslov prvaka.

BEDEM U OBRANI ROBERT KOVAČ
Dolaskom Roberta Kovača Dinamov zadnji red dobio je na čvrstini. U posljednjih sedam utakmica, odnosno više od 630 minuta, Zagrepčani su primili samo jedan gol.

MANDŽUKIĆ SPASIO STVAR
Dinamo se protiv zaprešićkog Intera dugo mučio. Trener Jurčić “čupao je kosu”, igrači nervozno prebacivali igru. Mandžo je spasio stvar zabivši pred kraj utakmice.

VELIKI PREOKRET U VINKOVCIMA
Ovakvim se preokretima osvajaju prvenstva, rekao je Kruno Jurčić nakon što se Dinamo u Vinkovcima izvukao i pobijedio u posljednjim sekundama utakmice.

VARTEKS 'SKROJIO' PRVENSTVO
Porazomd od Varteksa u Splitu Hajduk je za Dinamom zaostao četiri boda. Već sljedeće kolo Splićani su izgubili i u Rijeci i trener Hajduka Ante Miše priznao je poraz.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gremljin 18.05.2009.

    slavi se ko da se osvojilo nešto što niti jedan klub ne može osvojiti u svom postojanju, no neka se vesele do srpnja i prvog pretkola i ispadanja o luksemburške Machve ...rekel bi grubnić:ovo je PREKOMA ! he-he

  • torcida-1950- 18.05.2009.

    haahaha probuđeni mandžukić??? ma dajte ono što je on sve promašio zabio bi čak i kalinić

  • luckystrike 18.05.2009.

    Čestitke Dinamu!!!! Hajduku i Miši škola! SAVJET: Kalinića na klupu,više igre Jertecu,Tičinoviću,Tomasovu i Bartoloviću pa možda dobijemo Varteks u Splitu... Pozdrav Torcidi!Hajduk živi vječno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare