To je to što me zanima!

Nevjerojatno: Dinamo osvojio titulu nakon tri autogola Rijeke!

Prvo je Galović pospremio loptu u vlastitu mrežu da bi Mišić pogodio za 2-1. Onda je i Capan odlučio zabiti pored svojeg golmana, a nevjerojatni hat-trick autogolova Rijekinih igrača zaokružio je Vukčević
Vidi originalni članak

Iako je Rijeka već nakon 21 sekunde ekspresno stigla do prednosti u derbiju s Dinamom, 'modri' su u nastavku utakmice stigli do velikog preokreta pa na koncu slavili s 5-1 i stigli do 22., odnosno četvrtog uzastopnog naslova HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamova trofejna soba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I to prvenstveno zahvaljujući autogolovima domaćih igrača iako nipošto ne treba oduzimati zasluge ni nogometašima Dinama. Momčad Damira Krznara pritiskala je i napadala, čak i stigla do gola preko Gvardiola, koji je VAR poništio, prije nego je uslijedio potpuni preokret.

Prvo je Galović u 42. minuti pospremio loptu u vlastitu mrežu da bi Mišić već na samom otvaranju drugog poluvremena, u 48. minuti pogodio za 2-1.

Riječani se nisu stigli ni oporaviti, a već je pao novi autogol. U 50. minuti sada je loptu u vlastitu mrežu pospremio Capan. Samo 15. minuta kasnije 'modri' su opet zabili, a strijelac je bio Mislav Oršić.

Zaista nevjerojatno, Dinamo je zabio i peti gol, a i ovaj je bio djelo Rijekinih igrača! U 88. minuti je, pak, i Vukčević zabio u vlastitu mrežu.

Dinamo je, tako, odjurio prema novom, 22. naslovu prvaka kojeg je pobjedom protiv Rijeke i matematički potvrdio.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • ForzaFiumeFOF 10.05.2021.

    Nije tu ništa nevjerovatno. Menalo, Kulenović,Štefulj,Nevistić igrači Dinama na posudbi u Rijeci. Capan, Escoval, Andrijašević, Drmić, Velkovski na kraju sezone odlaze iz Rijeke. Znači to je 9 igrača koji igraju u prvih 11 a odlaze za tri kola sa kvarnera. Zašto bi te igrače trebalo brinuti oće li Rijeka biti treća ili sedma na ljestvici kada su u glavama već na nekom drugom mjestu...S obzirom na situaciju u kojoj se nogomet našao u ovoj korona krizi, gdje se manje kupovalo a više posuđivalo ovo je sada produkt tog poslovanja. Iskreno, bez obzira što sam ja navijač Rijeke, ali za hrvatski nogomet bi bolje bilo da Rijeka ide u europu, jer zbog ostvarenih uspjeha u europi i boljeg koeficjenta velika je mogućnost da Rijeka bude nositelj u svim pretkolima, što otvara veliku mogućnost plasiranja u konfederacijsku ligu, podizanjem nacionalnog koeficjenta i otvaranja mogućnosti da u sljedećim sezonama imamo dva predstavnika lige prvaka. S tim da je Rijeci potreban potpuni remont u igračkom kadru.

  • Tishma 10.05.2021.

    U svojih 40ak god koliko pratimo nogomet,nzm dal sam ikad vidio da si jedna ekipa zabije 3 autogola na jednoj tekmi!!??

  • Simulacija_stimulacija 10.05.2021.

    Udarit kazne od 3 mjesečne plaće svima! Dinamu čestitke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare