To je to što me zanima!

Dinamo bez drugog stopera, Joe sam protiv Anasa i Krame

Rijeka je nakon remija s Dinamom na Kantridi nanizala šest pobjeda u HNL-u. ‘Modru’ obranu će protiv najraspoloženije momčadi lige držati samo Joe Šimunić
Vidi originalni članak

Dinamo je bez poraza na Maksimiru u HNL-u točno 1352 dana. Posljednji put kod kuće je u prvenstvu izgubio baš od Rijeke, koja dolazi u Zagreb s velikim ambicijama da to ponovi.

- Nisam još nikad pobijedio Rijeku s Dinamom, doduše nisam ni izgubio, ali pobjeđivao sam je s Lokomotivom. Vrijeme je da to učinim i s ‘modrima’ - najavio je današnji derbi Dinama i Rijeke u Maksimiru (15 sati) Domagoj Antolić.


Čop i Ademi bit će spremni za utakmicu, a Dinamov trener ima rješenje i za problem stopera. Šimunović je suspendiran, a u paru sa Šimunićem, čini se, neće igrati nitko.
- Možda ćemo igrati samo s jednim stoperom - otkrio je trener “modrih” Zoran Mamić.


Ivan Tomečak s Rijekom nije nikad izgubio od Dinama, niti s Dinamom od Rijeke.

- U Rijeci je euforija, svi govore: ‘Pobijedili ste Hajduk, sad ćete i Dinamo’. Eh, nije to tako lako. Dinamo je zadnji put u Maksimiru izgubio 2010. Statistika nam ne ulijeva baš vjeru, ali od statistike se ne živi - rekao je Ivan Tomečak, dodavši:

- Kramariću i meni to je domaći stadion, na njemu sam odrastao, napravio prve korake.

Derbi će biti humanitaran.

- Zarada od ulaznica namijenjena je za pomoć osmogodišnjoj Emi. Dio će donirati i naši igrači iz svojeg humanitarnog fonda u koji uplaćuju interne kazne. Skupili su već toliko novca da čuvare kasice, Antolića i Pivarića, moraju čuvati zaštitari - rekao je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • rudi17 12.04.2014.

    Anas danas ne igra jer ima jake žuljeve i dobio je infekciju.

  • zoro 5 12.04.2014.

    Može Dinamo i bez jednog stopera

  • BornaSoldat 12.04.2014.

    dojava u mojoj glavi, koeficijent 10.00, na šest golova i više.... dINAMO ZAGREB..... mogla bi to rijeka i dobiti...nek ae igra nogomet i nek pobijedi bolji u tom trenutku.....i nek se pale baklje i nek izgore do kraja u ruci, bez bacanja baklji u teren....nisu ni baklje jeftine, heheheheehhe..... d u <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare