To je to što me zanima!

Dinamo bez Sammira, Pedro Morales još se nije vratio...

Imamo dosta problema s ozljedama. Sammir neće igrati, kao ni Etto i Rukavina. Morales se još nije javio. Ako to ne učini na vrijeme, zna se što slijedi, kaže Vaha
Vidi originalni članak

Dinamo u subotu gostuje kod Hrvatskog dragovoljca u Kranjčevićevoj. Dinamov trener Vaha Halilhodžić malo će izmiješati momčad.

- Imamo dosta problema s ozljedama. Još se nisu vratili svi igrači s reprezentativnih obveza poput Moralesa. Nedostajat će nam Sammir koji ima problema s mišićem. Ima jako nezgodnu ozljedu - rekao je Vaha.

Sammir je upitan i za utakmicu protiv Villareala. A Vaha prvo razmišlja o Dragovoljcu.

- Bolesni su Etto, Rukavina, a Dodo ima problema sa zubima tako da će neki mladi igrači možda dobiti priliku. Neće igrati ni Vrsaljko, a Cufre se dobro oporavlja - kaž Vaha i dodaje:

- Igrači ne smiju pomisliti da smo već osvojili tri boda jer su takve utakmice najgore. Morales mi se nije javio, a kad igrač igra na drugom kontinetu ima 48 sati da se vrati u klub. Pitao me jedan slobodan dan zbog obiteljskih problema, ali ako ne dođe na vrijeme zna se što slijedi. Sammir ima problema s gluteusom, mišićem stražnjice. Taj mišić valjda imaju samo Brazilci i Brazilke jer plešu sambu - kroz smijeh je rekao Vaha.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • marcelinho 19.11.2010.

    opet su hajdukovci poceli o tome kolko ima hrvata u dinamu.Kelava,biscan,vrsaljko,ademi,badelj,tomecak,rukavina,7 hrvata u prvoj postavi a hajduk ih ima 8.i kak vama nije jasno da dinamo svake godine proda barem 2 hrvata,a hrvatsko trziste je jednostavno premalo da bi dinamo odmah mogao dovest nekog kvalitetnog naseg igraca,a i kak hajduk nece imat hrvata u momcadi kad su ti njihovi igraci jako "kvalitetni" pa ima puno ponuda za njih. u zadnje 4 sezone oni su prodali samo 3 igraca(kalinica i rukavinu,i kranjcara koji ne naravno dinamova skola ) i sad imaju ponudu za jednoga ali naravno on nije hrvat. uopce neznam o cemu vi pricate pa samo mozete pogledat da u prvoj postavi reprezentacije ima 8 igraca koji su igrali u dinamu i vi govorite da to nije hrv klub,a pogledajte arsenal,inter,chelsea kolko oni imaju stranaca

  • Nizozemac 19.11.2010.

    Moje misljenje je da ce svi nogometasi Dinama bit spremni do 02.12. za tekmu sa Villarealom .

  • ombre 19.11.2010.

    haha, samira boli gluteus, neko ga naguzio hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare