To je to što me zanima!

Dinamo: Boško Balaban zamjena Josipu Tadiću

Temperatura je Boška Balabana udaljila od prvih 11, u špici će u subotu protiv Varteksa biti Josip Tadić i Mario Mandžukić
Vidi originalni članak

Moram priznati - malo sam uzbuđen, rekao je Zvonimir Soldo uoči službenog debija na Dinamovoj klupi u subotu protiv Varteksa na Maksimiru.
S dvije čiste špice napast će “modri” Varteks na otvorenju proljetnog dijela prvenstva.
Klasičnih 4-4-2, nada se Zvonimir Soldo, trebalo bi ionako najefikasniju momčad lige učiniti još ubojitijom.
- Nisam bio zadovoljan brojem igrača koji završavaju akcije, zato sam promijenio sustav u 4-4-2. Vidjet ćemo kako to funkcionira, ako ne bude išlo, možemo se uvijek vratiti na 4-2-3-1. To su ionako vrlo slični sustavi igre - kaže trener “modrih”.
I dok pokušava uigrati novu formaciju sa sve boljim Guelom umjesto Sammira, jednim okom Soldo prati razvoj situacije kod glavnih konkurenata - na Poljudu, odnosno na Kantridi.
- Skupljam informacije što se događa u drugim momčadima od poznanika ili kroz novine. Ali prije svega me zanima Dinamo - rekao je Soldo, koji bi protiv Varteksa mogao biti bez Boška Balabana.
U najboljem slučaju centarfor će biti na klupi.
- Imao je u srijedu temperaturu 40 i to je sigurno ostavilo traga. U četvrtak je samo lagano trenirao. Razgovarat ću s njim, vidjeti može li - rekao je Soldo.

DOBRA VIJEST:
Dinamo u nastavak prvenstva počinje golemom bodovnom prednošću u odnosu na glavne konkurente i to ostavlja Soldi prostora da uigra novu formaciju 4-4-2.

LOŠA VIJEST:
Nakon što se oporavio od ozljede, Balabana je shrvala temperatura i to je samozadnja u nizu nevolja koje su zadesile “modre” uoči nastavka prvenstva.

SOLDO: IGOR BIŠĆAN JE PRIMJER SVIMA!
Sve više je zagovornika povratka Igora Bišćana u hrvatsku reprezentaciju. I Zvonimir Soldo ističe ga kao važan, ako ne i najvažniji faktor u “modroj” svlačionici.
- Obično ne volim isticati pojedince, ali moram reći da je Igor Bišćan svojim radom na treninzima i ponašanjem zaista primjer svima - rekao je trener “modrih”.

GUELA NAJVEĆI DOBITNIK PRIPREMA
Promjena trenera najviše je donijela Gueli, koji je izborio mjesto u prvih 11 ispred Sammira. Nedavno ga je i Branko Ivanković u jednom intervjuu istaknuo kao onoga koji može zamijeniti Modrića. Nismo sigurni da je baš toliko dobar, a postavlja se i pitanje - zašto je onda kod Ivankovića bio vječita pričuva?!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Baki 22.02.2008.

    super bole

Komentiraj...
Vidi sve komentare