To je to što me zanima!

Dinamo četvrtoligašu dao tri gola, zabio i Kramarić

'Modri' su u Petrinji pobijedili Mladost 3-0. Zabili su Slepička, Etto i Kramarić. Koliko može Dinamo provjeriti će Koper u utorak u drugom pretkolu LP
Vidi originalni članak

Dinamo je gostovao u Petrinji, a protiv četvrtoligaša Mladosti odigrao je jednu u nizu prijateljskih utakmica. 'Modri' su pobijedili 3-0 pred oko 3000 gledatelja.
Golove su zabili Slepička već u devetoj minuti, pa Etto u 60. i Kramarić 15-ak minuta prije kraja. Posebno je lijep bio gol mladog Kramarića koji se oslobodio dvojice i sa 20-ak metara precizno pogodio.
Dinamo je istrčao u idućem sastavu: Butina, Etto, Barbarić, Mesarić, Ibanez, Chago, Badelj, Sammir, Dodo, Sivonjić i Slepička.
Koliko može Dinamo ove sezone prvi će provjeriti Koper, u utakmici drugog pretkola Lige prvaka već u utorak u Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Domy_sb 07.07.2010.

    Ovaj Slepička je opak lik.

  • brajo iz ravnih kotara 07.07.2010.

    sjecam se ja ove mladosti iz petrinje kad su prosle godine gostovali u biogradu....igrali su nasi kadeti i juniori protiv njih te ja kao pionir i uvjerljivo smo ih naguzili cini mi se oko 5:0 da je bilo....tako da o ovom rezultatu nemamo puno toga za reci..

  • Nizozemac 07.07.2010.

    Dinamovac sam ali to je jad i bjeda cetvoroligasu dati samo 3 gola,i to teskom mukom dali vi to smatrate uspjehom ? To je sramota!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare