To je to što me zanima!

Dinamo danas protiv Širokog: Za 'modre' će debitirati Pavičić

Igrat će kombinirani sastav. Malo smo umorni i zato ću kombinirati, rekao je Zoran Mamić uoči utakmice sa Širokim u 17 sati. Bit će to prva utakmica Dinama u 2014.
Vidi originalni članak

Danas će 'modri' odigrati prvu utakmicu u 2014. godini. Prošlo je već deset godina otkad je u Širokom Brijegu zbog nereda između navijača Dinama i Hajduka, Zdravko Mamić prekinuo finale memorijala Gojka Šuška. Danas će za razliku od tad na Pecari biti pravi spektakl. Za Dinamo će debitirati i Domagoj Pavičić, koji je došao iz Lokomotive. On bi mogao biti veliki dobitnik priprema u Hercegovini.

- Domagoj odlično radi, nemojte se iznenaditi ako u budućnosti bude u krugu prvog sastava - rekao je trener Zoran Mamić i dodao:

- On može igrati na svim pozicijama u vezi, a najmanje bih ga koristio u onoj skroz naprijed.

Mamić je najavio utakmicu na Pecari.

- Igrat će kombinirani sastav. Malo smo umorni i zato ću kombinirati - kaže Zoran.

Mirko Barišić je rekao kako je Zoran Mamić potpisao novi dvogodišnji ugovor, a Zoran je to 'demantirao' uz smiješak.

- Nisam potpisao ugovor, vidio sam to u novinama. Igrači su me pitali jesam li potpisao i rekli 'kad će to čašćenje'. Pitao sam predsjednika pa gdje je taj ugovor i on mi je uz smiješak rekao da je novi ugovor pred Izvršnim odborom.

Zoran Mamić bi tako pred povratkom u Zagreb trebao potpisati dvogodišnji ugovor što je samo formalnost.

Inače, prihod s utakmice ide u humanitarne svrhe. Bit će uplaćen za nabavku prilagođenog vozila za prijevoz invalida i slabo pokretnih osoba.

Utakmica počinje u 17 sati. U 20 sati u Širokom je 'plava noć', a Dinamo se sutra vraća u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • strmi007 15.01.2014.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooo

  • POTPEC 14.01.2014.

    Da mi je znati od čega su umorni kad mora igrati kombinirani sastav. Ili mora igrati šta više mamičevih pulena kako bi se nametnuli neznanje, i nekvalitetom.

  • Purger88 14.01.2014.

    gunner-provokartor - Problematični, drogeraši, kriminalci i ne znam šta sve ne šta im je tvoj veliki vođa prišio, ti dečki koji su odbili silne novce zbog svojih boja i ideala? na te BBB misliš. Preporučio bih ti da odeš kod svog gazde i klekneš si ispred njega da nastaviš posao ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare