To je to što me zanima!

Dinamo dočekuje Istru, Rijeka protiv Splita za bijeg na vrhu...

Dinamo na Maksimiru igra protiv Istre od 15 sati. "Modri" mogu preskočiti Hajduk na 2. mjestu. Rijeka od 19 h igra sa Splitom i ima šansu odvojiti se na vrhu lige...
Vidi originalni članak

Dinamo od 15 sati dočekuje Istru na Maksimiru, a Rijeka od 19 sati igra protiv Splita na Rujevici. Hajduk je u subotu izgubio u Osijeku nakon čega je na svoje igrače zbog sramotnog pristupa bijesan bio Damir Burić. 

Dinamo bi pobjedom protiv Istre preskočio Hajduk na drugom mjestu, a Rijeka bi u kasnijem terminu Splićanima mogla pobjeći na pet bodova...

- Nema alternative nego uz dobru igru osvojiti tri boda. Znamo za naređenje iz vrha kluba. Moramo se baciti na glavu  - rekao je Zoran Mamić o naredbi brata Zdravka koji je pred momčad stavio cilj od najmanje 19 pobjeda do kraja prvenstva.

- Vraćaju nam se Pinto i Sigali, ali zbog kartona ne možemo računati na Goncala - dodao je Zoran.

Kek: Želim puni stadion

Rijeka od 19 sati dočekuje Split na Rujevici.

- Derbi protiv ekipe koja je s novim trenerom ušla u seriju pobjeda. Dovoljno govori pobjeda protiv Dinama. Iskusna ekipa koja se dobro posložila i zna se kvalitetno braniti i igrati prema naprijed. Čeka nas teška utakmica, a to je svaka dok te love na vrhu. Još jedna utakmica koja će pokazati kako se nosimo s pritiskom. Veseli nas zanimanje navijača za ovu utakmicu, njihova podrška puno nam je značila protiv Dinama i Hajduka. Želja je da Rujevica bude rasprodana i to je priznanje za naš rad i rezultate  - rekao je Matjaž Kek uoči ogleda sa Splitom.

Rijeka je slavila u posljednje dvije utakmice protiv Splita.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • dsmilja1 08.11.2015.

    ovo će biti x ko kuća

  • uuupppsss 08.11.2015.

    Ne palite se previše Riječani. Nikada nečete biti prvaci. Jedan Zagreb, Varteks i Šibenik su veci klubovi od vas.

  • tonebrod 08.11.2015.

    dinamo totalno van forme u zadnjim utakmicama.. tako da je danas svašta moguće

Komentiraj...
Vidi sve komentare