To je to što me zanima!

Dinamo dovodi reprezentativca Malija? Dolazi iz Montpelliera...

U karijeri je još igrao i za Caen te Aston Villu, a upisao je i jedan nastup za U-21 reprezentaciju Francuske. Međutim, karijeru je nastavio u reprezentaciji Malija gdje je kapetan u zadnje vrijeme
Vidi originalni članak

Dinamo se riješio Goncala i Machada, Mario Šitum je otišao u Lech, Arijan Ademi se vraća u listopadu, ali pitanje je koliko će 'modri' računati na njega... Čini se kako je pojačanje u veznom redu neophodno. Glavna meta za tu poziciju bio je islandski reprezentativac Aron Gunnarsson, koji bi bio odlično pojačanje za zagrebački klub.

No, Cardiff je tražio preveliku odštetu i posao je propao. Dinamo se zato okrenuo novim metama, a jedna od njih je i zadnji vezni Rennesa, reprezentativac Malija Yacouba Sylla, vijest donose Sportske novosti.

26-godišnjak je član Rennesa, ali je prošlu sezonu odradio u Montpellieru. Skupio je 19 nastupa uz jedan gol i tri žuta kartona. Dobar je u driblingu i oduzimanju lopte, a često je opisivan kao igrač koji voli potegnuti iz daljine, preskočiti igru dugim loptama ili prekinuti protivničke napade učestalim prekršajima.

U karijeri je još igrao i za Caen te Aston Villu, a upisao je i jedan nastup za U-21 reprezentaciju Francuske. Međutim, odlučio se za zemlju svojih roditelja pa je seniorsku reprezentativnu karijeru nastavio u reprezentaciji Malija. Odigrao je 22 utakmice, a u posljednje vrijeme nosi i kapetansku traku.

Nije poznato koliko bi Rennes tražio za njega, ali Transfermarkt ga procjenjuje na 1,75 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • dkoor 04.07.2017.

    Cini se da bi najvece pojacanje bio Ademi bez ozljeda i u formi.

  • da124 04.07.2017.

    Prema opisu mi se čini da na Maksimir stiže novi Jonas

  • Mthesecond 04.07.2017.

    Dinamo ističe kandidaturu za prvog favorita kupa uefa tj današnje eurolige...S još dva,tri pojačanja bit će strah i trepet u Europi :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare