To je to što me zanima!

Dinamo drugu godinu u nizu organizira kamp u Ravnoj Gori

Dinamo će, kao jedan od najboljih europskih klubova u radu s mlađim kategorijama, u kampu osigurati trenere iz omladinske škole te posebnog trenera za golmane...
Vidi originalni članak

Dinamo u suradnji za školom nogometa NK Gorski Kotar drugu godinu u nizu organizira ljetni kamp u Ravnoj Gori za dječake i djevojčice. Treninzi u "Ljetnom nogometnom kampu 2015. - Ravna Gora" održavat će se prema najvišim svjetskim i europskim standardima, prilagođeni svim uzrastima. 

Dinamo će, kao jedan od najboljih europskih klubova u radu s mlađim kategorijama, osigurati svoje trenere iz omladinske škole te posebnog trenera za golmane. U kampu će biti i treneri škole nogomet NK Gorski Kotar, bivši prvoligaški igrači i treneri s višegodišnjim međunarodnim i domaćim iskustvom.

Jedini uvjet kod upisa djevojčice ili dječaka u ovaj nogometni kamp je godina rođenja. Za sve sudionike osiguran je smještaj u apartmanima hotela "Breza", a djecu u kampu, osim treninga, očekuju iznenađenja, radionice, seminari i zabava. 

Prijave traju do 14. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • šteta 16.04.2015.

    što reći,lijepo,poznato je da će dinamo jednog dana biti nogometna škola ko i ajax,igrači će u njemu igrat dok se ne usavrše,a onda stižu novi

  • Otto_von_Bismarck 16.04.2015.

    Pa kud baš na Ravnnoj gori? :D

  • Einstain 7 16.04.2015.

    Ludi Jerac i Breki griju glupu

Komentiraj...
Vidi sve komentare